Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kuralsız (2015) Insurgent TÜRKÇE DUBLAJ m720p x265 Ful Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Robert Schwentke

Senaryo: Brian Duffield , Akiva Goldsman , Mark Bomback

Ülke: ABD

Tür: Macera , Bilim-Kurgu , Gerilim

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 20 Mart 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Bütçe: $110,000,000 / Hasılat: $297,276,329

Nam-ı Diğer: The Divergent Series: Insurgent | İsyankâr



[hakkinda]Futüristik bir distopyada geçen öyküde, beş farklı fraksiyona bölünen bir toplumun tüm yaşantısını bu hiyerarşik yap üzerine inşa ettiğini izlemiştik. Bu hiyerarşik yapılanmaya karşı çıkan Tris, hem çevresindeki insanları hem de işleyen bu düzeni değiştirecek güce sahip olduğunu keşfetmişti.

Devam filminde Tris'in tercihinin sonuçlarının yanı sıra, çözülmeye başlayan düzenin dünyayı ne hale getirdiğine tanık olacağız. Mücadeleye kaldığı yerden devam edecek olan Tris'in yolculuğunun bu ikinci ayağını perdeye taşıyacak isim ise, Robert Schwentke olacak. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

aydin1972 : S. Woodley O kadar güzel filmlerde rol almasına rağmen oyunculuk yeteneği oldukça düşük kalıyor.. bu sebepten çok şanslı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum..
cesaret63 : Bu filmin ilk yapımı uyumsuz mu ?
Yorumbaz : Veronica Roth’un yazdığı Uyumsuz serisinin devam filmi olan Kuralsız vizyonda. Yalnız Uyumsuz serisi Açlık Oyunları gibi kitaplardan sonra basıldığı için hep bir kıyaslama yapma gereği duyuyorum. Mesela Açlık Oyunları’ndaki aksiyon sahneleri veya Katniss’in yaşadıkları yüzünden değişimi gibi şeyler filminde iyi vurgulanmış mesela. Kuralsız’da da Tris’in değişimini görüyoruz ama içten yani. Tris, bunu hiç dışa vurmuyor nedense.

Kuralsız, ilk filmin kaldığı yerden devam ediyor. Tris (Shailene Woodley), Dört (Theo James), Caleb (Ansel Elgort), Peter (Miles Teller) ve diğerleri Jeanine’i durdurmak için plan hazırlamaya ve devrim işini bir sonraki seviyeye çıkarmaya çalışıyorlar bu filmde.

Bu arada Hollywood bu film için başka oyuncu bulamadı mı, harbiden yani? Shailene Woodley ile Theo James’in karakterleri Uyumsuz serisinden sevgililer. Tamam. Ama Woodley ile Ansel Elgort’un başka karakterleri Aynı Yıldızın Altında ve yine Woodley ile Miles Teller’ın başka karakterleri The Spectacular Now filmlerinden sevgililer. Bir de üstelik bütün hepsi Dostluk yerleşkesinde masada oturunca, bütün farklı karakterler birbirine giriyor açıkçası. Enteresan bir tesadüf olmuş.

Ayrıca evet, Kuralsız’ın kitabını okudum ve filmini kıyaslayacak olursam kitaba karşı, elbette ki kitap daha iyiydi. Sürprizbozan: Göster Mesela kitapta Tris testleri aştıktan sonra Tori, Jeanine’i karnından bıçaklayarak öldürüyor ve hatta bu hadiseden önce de Christina da ölüyor. Ama filmde bunu öyle bir işlemişler ki, kitabın senaryosu ile eş giderken sonlardaki test kısımlarında bu bozuluyor. Mesela filmde Christina, Jeanine’i öldürüyor ve ardından hareketli bir müzik ile jenerik akmaya başlıyor. Kitapta ise Jeanine ölüyor, olaylar gelişiyor ve sonra da Edith Prior’un gelip bir şeyler yapması ile kitap son buluyor. Film bu konuda iyi değil maalesef.

Ama filmin de hakkını vermemek lazım. Film kendini hiç olmazsa izlettiriyor ve simülasyon sekansları ile de seyirciyi beklenilen aksiyona doyuruyor. Bu da bir şey hiç olmazsa. Ama neticeye bakarsanız içinde klişeler barındıran, kitabını okuduysanız hayal kırıklığına uğrayacağınız bir devam filmi olmuş. Serinin ilk filmi şahsen daha iyiydi. Ama bu film de hiç olmazsa bir yerlerden başlamış. Sizleri sıkmayacak, hatta türünün hayranı iseniz eğer sizi bir nevi tatmin edecek bir film olmuş. İzlenilebilir. Ama filmden ekstra bir şeyler beklememenizi tavsiye ederim. İyi seyirler.

Dipnot: 3D cephesinde değişen bir şey yok. IMAX’de izlemedim ama orada izlenmesine değeceğini de hiç sanmıyorum. Haberiniz olsun.

Fragman


Şifre: zamundatorrent.net

[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1689[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1688[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2168[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL