Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Europa Universalis IV: Conquest of Paradise [FLT] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: pJifRD8.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Europa Universalis IV: Conquest of Paradise [FLT] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:630.66 MB

[Resim: CjFMkbe.png]
Europa Universalis IV oldukça gerçekçi bir strateji oyunu ve tarihte yaşanmış olan hemen hemen her türlü olayı Europa Universalis IV'te de görebiliyorsunuz. Hatta ben durumu biraz abarttım ve küçük bir ülke alıp hiç bir şey yapmadan tarihin akışını izledim ve dünyanın değişimine şahit oldum. Yine tarihte olduğu gibi Osmanlı Devleti yükselme döneminde Avrupa'ya doğru ilerledi ancak 1700'li yıllardan sonra topraklarını kaybetmeye başladı, kısacası Europa Universalis IV için bir tarih simülasyonu demek sanırım yanlış olmaz. Oyuna 250 ülkeden birini seçip başlayabiliyorsunuz yani Europa Universalis IV sizi Europa Universalis III'te olduğu gibi ülke seçimi konusunda sınırlandırmıyor. Oyunun oynanışı ise gerçek zamanlı bir şekilde gerçekleşiyor. Siz istediğiniz anda oyunu durdurabiliyor ve kararlarınızı verdikten sonra zamanı yeniden başlatabiliyorsunuz ki bunu yapmanızı öneriyorum zira siz ne yapacağınıza karar verirken bile zaman ilerliyor. Europa Universalis IV'ün en güzel yanı ise size dünyayı kum havuzu şeklinde vermesi. Dilerseniz ofansif bir şekilde topraklarınıza toprak katıp genişleyebilirsiniz (tabii çok fazla genişleyince ülkeyi yönetmeniz de haliyle zorlaşıyor ve kısa zamanda çok fazla genişlerseniz de bir takım zorluklar yaşayabiliyorsunuz) ya da toprakta gözünüz olmadan huzur içinde yıllarca yaşayabilirsiniz veya ticarette atılımlar yapıp paraya para demezsiniz. Kısacası oyunda tarihi siz belirliyorsunuz ve ülkenizin nasıl bir yol izleyeceğine karar veriyorsunuz.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: G8GPumR.jpg?1]

[Resim: wCW2082.jpg?1]

[Resim: ojckDwi.jpg?1]





[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Sistemi: XP/Vista/Windows 7/Windows 8

İşlemci: Intel® Pentium® IV 2.4 GHz eller AMD 3500+

RAM: 2 GB

Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce 8800 or ATI Radeon® X1900, 512mb video gereken bellek

DirectX: 9.0c

HDD: 2 GB


[dosyalink]http://yadi.sk/d/ulwEUV58MVyZL[/dosyalink]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
tesekkurler
Teşekkürler bunuda indiriom bugun başka indirmicem :-)
merak ettiğim bir oyundu
Konularını böyle mi paylaşıyorsun ''bilgim yok'' görsel yok. Senin bilgin yoksa yaz googleye ordan alıntı yaparak ekle. Görsel eklemeyide mi bilmiyorsun.
(22.01.2014 19:47)YeNiAy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konularını böyle mi paylaşıyorsun ''bilgim yok'' görsel yok. Senin bilgin yoksa yaz googleye ordan alıntı yaparak ekle. Görsel eklemeyide mi bilmiyorsun.

Katılıyorum. Onu düzelt ve bir daha olmasın...
teşekkürler paradox un efsane oyunlarından
[Resim: 8dSctwgpLtdZY]
çok saolun
Link yenilendi.
Sayfalar: 1 2
Referans URL