Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Korkunç Haftasonu - Long Weekend | 2008 | DVDRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jamie Blanks

Senaryo: Everett De Roche

Ülke: Avustralya

Tür: Dram , Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 5.2

Vizyon Tarihi: 09 Ekim 2008 (İspanya)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Wilsons Promontory National Park, Victoria, Australia

Nam-ı Diğer: Nature's Grave



[hakkinda]Ayrılığın eşiğinde olan bir çift; Peter ve Carla tatillerini ulusal bir parkın ufak bir koyunda, okyanusa yakın, ıssız bir kumsalda geçirmeye karar verirler. Aslında bu tatile arkadaşlarının da, gelmesi planlanmıştır fakat aksilikler yüzünden, başbaşa kalırlar. Bu tatil; belki de, evliliklerini kurtarmak için bir fırsattır. Fakat olaylar bekledikleri gibi gelişmez. Kamp hayatı Carla'nın çok ilgisini çekmediği için devamlı dönmek istese de, Peter buna pek yanaşmaz. Onun aklında olan tek şey, sörf yapmak, balık tutmak ve rahatlıkla avlanabileceği vahşi doğadadır. Fakat çifti bu doğal ortamda çok farklı süprizler beklemektedir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

KiRa-X : Hikaye klişe ama genel işleniş olarak fena bir işleniş değil ama genelde sıradansal bir çizgi çiziyor filmimiz.Bu durumda filmi sıkıcı kılıyor.Aslında ne olacağı tahmin edilebilen bir çizgide demek daha uygun bir tabirdir bu film için. oyunculuklar ise filmin için güzel bir performansta bu da iyi bir şey film için.
Sonuç itibari ile de filmimiz; "izlemeseniz de olur " kategorisinde.
kurtcaoglu_55 : Film boyunca çok güzel bir gerilim hakim. Filmin sonuna kadar beğeniyle ve merakla izledim ama, film bittiğinde "böyle mi bitecekti" demekten kendimi alamadım. Belki devam filmi çekilir diye düşünüyorum ama 2 sene olmuş. Devamı gelmeyecekse pek hoş bir bitiş olmamış.
babyangel : James Caviezel'e aldanıp izlediğim tamamen gereksiz bir yapım. Film birinin anısına yapılmış ama şuan ismi hatırlamıyorum. Da be kardeşim! Madem birinin anısına film yapıyorsun, neden doğru düzgün bir film yapmıyorsun? Devamlı bir gerilim müziği ama hani beni yerimden sıçratacak sahne? Tuhaf bir ilişki izletiyorsun da bunun sebebini göstermek için neden bir saatten fazla bekletiyorsun? Gizem, gizem, gizem.. Ee hani sonuç?

İzlemeye kalkarsanız daha neler sorarsınız neler! Hiç sıkıntıya girmeyin bu filmi direk pas geçin!

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1502[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1926[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL