Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Soğutucu işe yarar mı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Soğutucu alsam ısınmayı önleyebilir miyim bir oyundayken bir anda ses çıkıyo havanın çıktıgı yerden fps düşüyo ses kesildiginde oyun normale dönüyor.Soğutucu alsam işe yarar mı ?
Olabilir...

Denemende fayda var.
Kış ayında fayda etmez kendin isinirsin kötü mu Açık Ağızlı Gülümseme max kaç derece oluyor?
Hiç ölçmedim Gülümseme
Oyun optimize sorunlu olabilir update yap ve bazı oyunlarda map un herhangi bölgesinde FPS düşmesi oluyor seninkide öyle olmasın ?
[Resim: yLLzWj.png]

FIFA 15 oynarken 60 FPS alıyorum ama bazen çok kötü oluyor
Ciddimisin? Karda kışta 96 derece hemde Intel Açık Ağızlı Gülümseme kapa laptopu tamirciye gönder temizlik yapsın 60 TL filan alır 96 derce işlemci için çok yüksek heleki Intel nasıl bu kadar isiniyir?
laptopsa 80e kadar normaldir o 10 derecelik fazlalığı ise batarya eğer eskiyse değiştir veyahut dediğin gibi soğutucu da alarak yeterince ısıyı önlemiş olursun.
Bana gore normal değil bu kadar ısınması laptoplara voltaj az yiyor zaten masaustum fx8350 ve max 65 derece gordum şuana kadar bence hemen bir bakım lazim.
Isınması normal sayılabilr evet ısı sanki fazla olabilir ancak korkacak bir şey yok. İntel işlemciler iyi dayanır. Soğutucunun işe yarayıp yaramayacağını laptop un altındaki delikler sayesinde olur. Eğer alt kapakta hiç delikler filan yoksa hava hiç gitmez ve faydası olmaz. Ha varsa büyük fanlı soğutucu iyi olabilir.
Sayfalar: 1 2
Referans URL