Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Vampir İmparatorluğu - Daybreakers | 2009 | BDRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Michael Spierig , Peter Spierig

Senaryo: Michael Spierig , Peter Spierig

Ülke: Avustralya, ABD

Tür: Aksiyon , Korku , Bilim-Kurgu , Gerilim

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 05 Mart 2010 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Australia

Bütçe: $20,000,000 / Hasılat: $51,416,464



[hakkinda]2019 yılında yaşanan bir veba salgını dünyadaki insanların çok büyük bir bölümünü vampire dönüştürmüştür. Artık kimse yaşlanmamaktadır. Fakat ortada büyük bir sorun vardır; sayıları iyice azalan insanlar artık vampir ırkına yeterli miktarda kan sağlayamamaktadır. Bu sırada insanlardan oluşan bir direniş gücü de vampirleri tekrar insana dönüştürmek için bir tedavi aramaktadır. Direnişçiler bunun için üst düzey bir vampir olan hematolog Edward Dalton’ı (Ethan Hawke) kaçırırlar.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Ephemerid : Film, oldukça güzel ve ilgi çeciki bir şekilde başlamasına rağmen, malesef hikayi bir kenara bırakıp, kanlı sahnelerle ilerlemesi, sıkıcı bir hal almasına sebep oldu. Böylesine güzel bir girişin heba edilmesine üzüldüm doğrusu.
g.c. : Vampir&İnsan mücadelesine farklı bir yaklaşım getirip, çekici bir şekilde kurgulanmış konunun "Kan ekseninde" dönmesi gerçekten üzücü.
Güzel fikir ancak berbat bir uygulama diyebilirim film için. Konu derinliği sağlanıp, kurgu daha zekice hazırlanıp, etkili bir final tasarlansa idi çok keyifli bir film çıkacakmış dedim bittikten hemen sonra.

Yine de benim gibi geç izleyeceklere konusu için önerebileceğim bir film.

6 / 10
babyangel : Vampir türlerine her geçen gün bir çeşit daha ekleniyor. İyi vampir, kötü vampir, gün ışığına çıkabilen vampir, yarı insan yarı vampir vs. Bu filmde de vampirlere bir çeşit daha ekleniyor Aksiyonu güzel. Kurgusu güzel. Mutlaka izlenmeli diyemem ama Vampir filmi sevenler için vakit kaybı olmaz.

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1462[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1879[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL