Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ölüm Zili - Death Bell | 2008 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Yoon Hong-Seung

Senaryo: Yoon Hong-Seung , Eun-Kyeong Kim

Ülke: Güney Kore

Tür: Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 02 Temmuz 2010

Dil: Korece

Çekim Yeri: Seoul, South Korea

Nam-ı Diğer: Death Bell



[hakkinda]Gosa, kolejlere girmek için her Koreli öğrencinin vermesi gereken bir sınavdır. Okulun en başarılı yirmi öğrencisi seçilerek özel bir sınıfta toplanır ve özel bir kampa alınarak sınav için çalıştırılmak istenir. Öğrencilerine arkadaş gibi yaklaşan Hwang Chan-Wook ve İngilizce öğretmenleri Choi So-Yeong’un gözetiminde toplanan öğrenciler, derse bir arkadaşlarından eksik olarak başlarlar. Ders video gösterimi ile başlamışken aniden görüntü gider ve sırası boş duran arkadaşları hızla su dolan bir akvaryum içinde ekrana gelir. O sırada bir ses, öğrencilere akvaryuma çizilmiş olan sorunun zamanında çözülmediği takdirde arkadaşlarının öleceğini söyler. Kimse dışarı çıkmamalıdır, yoksa herkes öldürülecektir.

Öğretmenlerinin ve okulun bekçisinin yardımları ile kaçmak için bir yol arayan öğrenciler kısa zamanda soruları çözmekten başka çareleri olmadığını anlayacak ve teker teker katilin eline düşeceklerdir. Her yeni soru, çamaşır makinesine atılan, eriyen mumların altında can veren arkadaşlarına yardım etmek için kendilerine bir ipucu vermektedir. Ancak soruların cevapları, öğrencileri geçen yıl okulda öldürülen başarılı bir kız öğrencinin katiline götürecektir.

Cinayete kurban giden kızın ruhunun intikam arzusu ile geri geldiğine inanan öğrenciler bu kaçma kovalamaca içinde ipuçlarını da toparlamaya çalışmaktadır. Kendilerini bekleyen sürpriz sondan ise henüz haberleri yoktur. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

beyfendi2008 : filmi bende bugün izledim filmde korku yok denilecek kadar az film çoğunluk Gerilim ön planda ama film beğendim izlenilmeye değer bir film tavsiyede ederim izleyin bence
srjuan : konu enteresan
umarım izlemeye degerdir kimsede yorum yazmamıs ama diğer kore yapımlarının önüne geçebilecek mi bakaım
cinexpert : Beklentilerimin oldukça altında kalan bir filmdi. Konu ilgi çekici gibi görünsede iyi işlenememiş. Ben dayanamayıp yarısında kapattım."Korkudan değil tabii ki "

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1458[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1875[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL