Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni Başlangıçlar – Beginners | 2010 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Mike Mills

Senaryo: Mike Mills

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 11 Eylül 2010 (Kanada)

Dil: İngilizce, Fransızca

Çekim Yeri: Akbar - 4356 Sunset Boulevard, Silver Lake, Los Angeles, California, USA

Bütçe: $3,200,000 / Hasılat: $14,790,894



[hakkinda]Mike Mills, otobiyografik öğeler taşıyan filminde, babasıyla sürprizli ilişkisini gayet içten
bir şekilde anlatıyor. Beginners, yıllar süren evliliğinden sonra, karısının ölümü üzerine eşcinsel olduğunu açıklayan 75 yaşında bir baba ve oğlu arasındaki ilişkiyi ve içten sevgiyi anlatan "harikulade yaratıcı bir komedi". Mike Mills'in 2005 yapımı ilk filmi Başparmak İstanbul Film Festivali'nde gösterildiğinde büyük ilgi toplamıştı. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

filmerkan : Hani bazı filmlerde olayların karaktere etkisi sonucu karakterin yaşadığı duygusal anlar müzik ve farklı çekimlerle seyirciye aşılanmaya çalışılır ya, işte o teknikler bu filmdeki en normal anlarda bile var. Sessiz sakinlik içinde can sıkıntısız hoş bir seyirlikti. Konudan çok, ilişkiler üzerine kurulu bir yapısı var. Sanki gecenin bir vaktinde yalnızlıkla ilgili bir radyo programı dinlermişim gibi hissettim. İzleme sebebim olan Melanie'den bir dahaki filmi için randevu aldım. Beklentisiz izlemelisiniz. Afişi biraz komediyi andırsa da öyle olmadığını belirteyim. Ve biraz da Avrupai bir tarzı var.

★★★☆☆ | iyi
Phoebus : Ewan McGregor'ı her pozisyonda izlerim sanırım. En sevdiğim aktörlerden biri. Altın kürelerde bu filmin de adının geçtiğini gördükten sonra izlememek için bir sebep yoktu. Sakin, kendi ritminde ilerleyen, göz yormayan, oldukça güzel bir film.
grift_e : Biraz komik olacak ama filmde 1.00.19'uncu saniyede bir keman solosu başlıyor yaklaşık 20 saniye, bu soloyu çok aradım bulamadım kimin eseridir, adı nedir?Lütfen biri yadımcı olsun.Başka filmlerde de rastlamıştı sanki ama aklıma gelmedi hangi filmler olduğu, en azında başka hangi filmde vardı bu solo onu hatırlayan varsa lütfen yazsın.2 saattir kimin eseri bu diye araştırdım bulamıyorum bir türlü.

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1427[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1843[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL