Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Akşamdan Kalanlar (2013) Drinking Buddies TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Joe Swanberg

Senaryo: Joe Swanberg

Ülke: ABD

Tür: Dram , Romantik

IMDB Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 13 Mart 2013 (ABD)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Empty Bottle Bar, 1035 N Western Avenue, Chicago, Illinois, USA



[hakkinda]Kate (Olivia Wilde) ve Luke (Jake Johnson) bir bira fabrikasında birlikte çalışmaktadır. Daha fazla şeylerin de olabileceğini hisseden bir arkadaşları vardır. Ancak Kate, Chris (Ron Livingston) ile birliktedir ve Luke’un Jill (Anna Kendrick) ile ilişkisi vardır. Jill’in tek bilmek istediği Luke’un evlilik hakkında konuşmaya hazır olup olmadığını bilmektir. Bu sorunun cevabı, Luke ve Kate beklenmedik bir şekilde haftasonunda başbaşa kalınca daha da netleşir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

cevirimvar : Çok fazla boş konuşma olduğu kesin. Mekan sınırlılığı da beni boğdu. Sonuçta bu filmin tarzı da bu. Ama olayı işleyiş biçimi ve filmin sonunda içinizde bırakacağı o hafif sıcaklık da kar oldu bana geriye kalan. Çok özel değil belki ama izleyince de vakti hoş bir keyifle geçirebileceğiniz ve izlerken kahvenizi yudumlayabileceğiniz ve sıcaklığını hissedebileceğiniz hafif bir film. İzleyebilirsiniz. İyi seyirler dilerim.

Kısa incelemesi…

Senarist ve yönetmen Joe Swanberg. Gencecik ama gelişime açık bir isim. Bu tür sohbet filmlerini seven, ucuz bütçelerin adamı. Daha ziyade kariyerini oyunculukla değerlendiriyor. Oyuncu olarak ismini yazdırdığı White Reindeer ve senenin başında çıkan The Sacrament ve aynı yönetmenden The Proxy bu yıl oyunculuk yaptığı yapımlardı. Bu filmin en iyi ismi tartışmasız Olivia Wilde. Kalite farkını direkt yansıtıyor. Her dönüşünde ve hareketinde hem çekici hem de tecrübe kokusu yayıyor. Bu güzel kız hangi film olsa ben kendimi izlettiririm diyor adeta. Bu yıl içinde yer aldığı The Incredible Burt Wonderstone gişede başarısız oldu. Geçtiğimiz ay sinemalarımızı ziyaret eden Rush ise bomba gibiydi. Sıradaki filmi Third Person'dan beklentilerim inanılmaz boyutlarda. Sanırım Kunis ile birlikte seksapalitenin zirvesine vuracaklar. Spike Jonze filmi Her ise hem kadrosuyla hem de yönetmen farkıyla zaten kaçmaz, kaçamaz. Filmin diğer başarılı ismi ise Jake Johnson'du. Onu ilk defa bu kadar fark yaratırken izledim. Keyifliydi. İyi projelerde daha neler yapabileceğini siz düşünün. Ben şahsen tarzını sevdim. Jason Sudeikis her zamanki gibi sönüktü. Kimilerinden daha fazlası çıkmaz. Anna Kendrick ise oldum olası beğenmediğim bir aktristir. Son yıllarda nereyi açarsam çıkmasından da şahsen rahatsızım.

Beklentinizi gayet hafif tutup izleyecek bol zamanınız da varsa deneyin bu filmi derim. Saygılarımla…
denisilin : film yakın arkadaş olup birbirine açılamayanların hikayesi diyelim ama gerçekten olivia wildeye rağmen diyaloglar anlatım tarzı çok sıktı boş zamanınız varsa ama çok boş...
kardanadammuhittin : senaryosuz doğaçlama olarak çekilmiş bir film. bira ve kız-erkek yakın arkadaşlığı üzerine keyifli bir film.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1829[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL