Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kan Kokusu (2013) We Are What We Are TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jim Mickle

Senaryo: Nick Damici , Jim Mickle , Jorge Michel Grau

Ülke: ABD, Fransa

Tür: Dram , Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 04 Nisan 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce



[hakkinda]Görünüşte faziletli ve hayırlı Parker ailesi, her zaman kendi içlerine dönük olmuşlardır, hem de gayet geçerli bir sebep için. Kapalı kapılar ardında, aile reisi Frank (Bill Sage) sıkı bir tutum ile ailesini yönetmektedir, her ne pahasına olursa olsun atalarının geleneklerini devam ettirmeye kararlıdır. Şiddetli bir yağmur fırtınası yaşadıkları yere gelince, trajedi baş gösterir ve kızları Iris (Ambyr Childers) ve Rose (Julia Garner) tipik bir aileninkilerden öteye geçen kimi sorumluluklara itilir. Küçük kasabalarını istila etmek için acımasız sağanak devam ederken, yerel otoriteler Parkerların uzun yıllar çok sıkıca bağlı olduğu bir sırra kendilerini götüren ipuçlarını bulmaya başlar. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

CruSuS : Final

Ben genel olarak beğendim, ilginç bir filmdi. Durgun temposunun yanı sıra gerilim ve korku da yok denecek kadar az olmasına rağmen (hatta yoktu ) izlerken hiç sıkılmadım. Daha çok gizem, dram ağırlıklı bir filmdi. Türün, her ne kadar yeterli olmasa da (gerilim ve korku açısından) bu yıl içerisinde izlediğimiz en farklı yapımlarından biriydi.

Film oldukça güzel başladı, o şekilde bir olayla başlaması da beklentimi biraz arttırdı. İlerledikçe daha çok olayları açıklayan bir havası vardı. Finalde oldukça iyiydi. Benim açımdan beklenmedik bir olayla son buldu.

Tavsiye edilir. Yalnız türe bakıp, korku gerilim filmi beklentisi içerisine girmenizi öneririm.

St. forester'a çevirisi için teşekkürler.
luisfigo10 : http://www.turkcealtyazi.org/mov/1620604...e-hay.html
2010 Meksika yapımı olan orjinalini izlemiş ve beğenmiştim. Yeniden yapımını henüz izlemedim ama nasıl aktarıldığını merak ediyorum.. En kısa zamanda izleyip görecem..
Htmakina : Ne kadar süre elimde beklettiğimi hatırlamıyorum. Bu gün seyretme fırsatı buldum ama keşke o fırsatı bulmaz olaydım diye içimden de geçirdim. Zaman kaybı bana göre, sildim.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1826[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL