Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Zor Biraderler (2014) Ride Along TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Tim Story

Senaryo: Greg Coolidge , Jason Mantzoukas , Phil Hay

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Komedi

IMDB Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 18 Nisan 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Atlanta, Georgia, USA

Bütçe: $25,000,000 / Hasılat: $154,058,854



[hakkinda]Hızlı konuşan ama bir o kadar da komik güvenlik görevlisi olan Ben, sevdiği kızın ağabeyinden Angela ile evlenmek için müsaade ister. Ağabeyi de polistir. Ben'in kardeşine layık olup olmadığını anlamak için onu 24 saatlik bir Atlanta devriyesine çıkarır. Bu ikili ortalığı birbirine katacaktır...

Filmin sloganı: "Bu polisin kız kardeşine evlenme teklif etmek ha? Çaylak hatası." - Gönderen: Melih Adıgüzel [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

doumbek : Çok eğlenceli makara bir film...basit seneryo ama..Aile ile keyifle izlenir
Vedat Yaman : Film için Training Day filminin ti'ye alınmışı diyebiliriz. Zaten filmin birkaç sahnesinde de karakterlerimizin bu filmin adını zikrederek hakkaniyet teslim eden bir anma gerçekleştirdiklerini görüyoruz.

Filmin komedi kozu olan Kevin Hart isimli oyuncunun performansı bana göre bekleneni verememiştir. Film adına birinci fiyasko tam da burada başlamaktadır.

Ice Cube isimli oyuncuyu ise komedi olsun, aksiyon olsun, birçok yapımda sert adam rollerinin değişmez oyuncusu olabilecek kapasitede buldum, saygılar abi.

Benzerlerini izleye izleye artık yekûnunu hatmetmiş olduğunuzu rahatlıkla söyleyebileceğim, hususen komedi filmleri hesabına konuşacak olursak, sinema takipçiliğine adım atmanızdan beridir zihninize öbek öbek dolmuş olduğunu düşündüğüm o bilindik, o cılkı çıkmış, o malayani esprileri size azıcık değişik bir formda yeniden sunmak isteyen bir film izlemek üzeresiniz, uyandırırım.
deliyar34 : Türüne göre güzel bir filmdi. Kevin hart 'ın popüleritesi yavaş yavaş artmaya başlıyor.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1810[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL