Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Me and Earl and the Dying Girl (2015) TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Alfonso Gomez-Rejon

Senaryo: Jesse Andrews

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 7.8

Vizyon Tarihi: 25 Ocak 2015

Dil: İngilizce

Bütçe: $8,000,000 / Hasılat: $6,743,776



[hakkinda]Arkadaşı Earl ile sürekli klasik filmlerin parodisini yapan lise öğrencisi Greg'in hayatı, sınıf arkadaşı Rachel'ın kanser olduğunu öğrendikten sonra sonsuza dek değişir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

terrero : İzlerken tebessüm ile üzüntünün bir arada gittiği bir film oldu. Keşke kitabını okuyupta filmi izleseydim dicem ama maalesef kitap Türkçeye çevrilmemiş. Bir insanı ne kadar tanımak ve o gittikten sonra aslında onu tanımaya devam etmek. Önemsemediğimiz, küçük görüp dikkat etmediğimiz ayrıntılar aslında o kişinin hayatında büyük bir öneme sahip olabiliyor. Kişi ilişkileri, aile, arkadaşlık ve hastalık. Güzel bir film ve çok seyircisi olması gereken bir film. Umarım değeri bilinir. İzleyin ve izlettirin arkadaşlar.
zaferakay : The Fault in Our Star filmini anımsayacak oldum filmi izlerken, sonra vazgeçtirdi film öyle değilmiş . Hastalık, arakadaşlık, ebeveyn , okul , ergenlik ve okul ilişkilerini gösterdi bize. Başarılı mı ? Evet . Zevkle izledim. IMDB puanı an itibariyle 8.1 hakediyor mu ? Hayır kesinlike abartılı olmuş. İlerleyen zaman içerisinde puanı düşecektir diye düşünüyorum.
HannibaI : Gayet güzel bir film olmuş. Pişman olunmaz böyle filmlerde izledikten sonra

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1804[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL