Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu Sene Harika Bir Call of Duty Oyunu Geliyor(muş)!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Call of Duty'nin yeni nesil sevilen serisi Modern Warfare ve Ghosts oyunlarının yapımcısı Infinity Ward, Twitter'dan sağlam bir CoD oyununun geleceğinin sinyalini verdi.


Call of Duty gibi efsane seri son dönemlerde "sarpa sardı" düşünceleriyle eleştiriler almaya başladı. CoD'un o 2. Dünya Savaşı'nı konu alan yapımları dışında Modern Warfare serisi ve Ghosts dışındaki oyunları fazla da sevilmedi nedense. Black Ops serisi de oldukça güzel olsa da grafiksel yenilik dışında o CoD'un sadeliğinden uzaklaşması uçma kaçma hareketleri vs daha çok Crytek'in Crysis'ine uygunmuş havası olması nedeniyle çok oynanıyor olsa da pek sevilmedi.

Bu seneki CoD yapımında sıra efsane CoD 1 ve 2, MW serisi ve Ghosts oyunlarını yapan Infinity Ward'a geldiği için ise bir bekleyiş arttı elbet. Tahmini olarak Modern Warfare 4 ya da yeni bir konsept ile gelebilecek oyunda beklentiler IW'nin efsanevi karakteri Cap. Price'ı görmek olur sanırız.


Yukarıda görmüş olduğunuz "Yeni yılınız kutlu olsun! 2016 efsane bir yıl olacak. Haydi yapalım şunu" şeklinde çevirebileceğimiz mesajı ile bu sene gelecek CoD'u işaret eden Infinity Ward'dan beklentiler büyük. Ancak son dönemdeki düşüş olunca biraz beklentiler düşük olsa da şahsen IW ekibine güveniyorum. Çok fazla coşmadan beklentileri yerine getirirlerse muhteşem olur.

Ama keşke o eski CoD oyunları Remastered ya da sıfırdan yaparak karşımıza çıkarsalar ne para kıracaklar hem de bizleri nasıl sevindirecekler haberleri yok sanırım.
Alıntıdır
Boyutu fazla olmasın indiririm 50gb indiremem ben Gülümseme
Referans URL