Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Outlast 2 Duyuruldu!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Red Barrels Games'in geliştirdiği Outlast 2 resmi olarak duyuruldu. Outlast 2, 2016 sonunda piyasadaki yerini alacak. Yeni tanıtım videosu ve bilgiler haberimizde!

[Resim: banner-1446169057.jpg]

Outlast'ın geliştiricisi Red Barrels Games, bir gün öncesinde resmi Twitter adresinde "Tomorrow" diyerekten bugünü işaret etmiş ve yeni duyuruya hazır olduklarını dile getirmişlerdi.

Bu yeni duyuru ise Outlast 2'den başkası olamazdı ve beklediğimiz gibi bu duyuru Outlast 2 olarak karşımıza çıktı. Son dönemlerin en çok tercih edilen korku türü oyunlarından biri olan ve bağımsız bir oyun olmasına rağmen AAA bütçeli korku oyunları kadar etkili olan Outlast'ın devam oyununda, geliştiricilerden tek bir mesaj var: "Oyunculara acı çektireceğiz ve Outlast 2 ile inancınızı test edecek ve sizi yapılabilecek en akıllıca şeyin delirmek olduğu bir yere götüreceğiz"

Outlast 2, hem yaş ortalaması olarak olsun, hem korku türü olarak olsun, hem de en önemlisi ise psikolojik açıdan olarak ilk oyuna kıyasla daha derin ve büyük bir yapım ile geliyor.




Referans URL