Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aşk ve Merhamet - Love & Mercy | 2014 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Bill Pohlad

Senaryo: Oren Moverman , Michael A. Lerner , Brian Wilson

Ülke: ABD

Tür: Biyografi , Dram , Müzik

IMDB Puanı: 7.5

Vizyon Tarihi: 28 Ağustos 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Los Angeles, California, USA



[hakkinda]Münzevi müzisyen Brian Wilson'ın hayatını anlatan film, sanatçının 1960'lı yıllardaki başarılarından The Beach Boys günlerine uzanan bir çizgide ilerliyor. Wilson'ın hem şarkı sözü yazarı hem solist olarak sürdürdüğü sanatçı kişiliğinin yanı sıra yaşadığı psikolojik sorunlar da filmde odaklanılan noktalardan biri. Babasının yol açtığı travmaları yıllarca taşıyan Wilson'ın gördüğü tedaviler ve Melinda Ledbetter ile yaşadığı aşkın da ele alındığı filmde Wildson'ın gençliğini Paul Dano, ileri yaş dönemini John Cusack canlandırıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

beachboys : yaptıkları müzikleri 23 yıldır dinlediğim Beach Boys ve Brian Wilson'un müziklerinin varolma süreçlerini izlemek oldukça keyifli oldu. John Cusack şahane bir performans sergilemiş. Film bazı bölümlerinde, (özellikle genç Brian bölümlerinde) izleyeni nefes aldırmaz hale getiriyor. Paul Dano Bian Wilson'un hareketlerini çok iyi canlandırmış. Brian Wilson gerçek görüntüleri ile Paul Dano mimik ve jestleri arasında fark göremiyorsunuz nerdeyse. Filmdeki tek eksik kısım baba Murry Wilson'un ve eski eş Marilyn Wilson'un rolünün az olması. Ama bir Beach Boys fan olarak filmin geneli için tam anlamıyla muhteşem olmuş diyebilirim.
sercioz : güzel bir hayat hikayesiydi
batar : akcı ve güzel bir filim olmuş , uyuşturucu kullanıp da normal bir hayat süren kimse yok zaten. birazda insanlar bunlardan ibret alsın her ne kadar filimin mevzusu bu olmasada.

Fragman




[hide]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1400[/upto2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1778[/fichi2]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL