Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 100 Degrees Below Zero (2013) - 100 Derece Öldüren Soğuk - TÜRKÇE DUBLAJ -
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: R.D. Braunstein

Senaryo: H. Perry Horton , Richard Schenkman

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 21 Mart 2013

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Paris, France



[hakkinda]Yeryüzünde meydan gelen bir dizi volkanik patlama nedeniyle oluşan kül bulutları, buz çağını da beraberinde getirir. Artık dünyanın büyük bir kısmı buzlar altındadır.. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

cevirimvar : Çekilebilecek en düşük bütçeyle bir felaket senaryosu çekilmiş. Biraz gerilim öğeleri de eklenmiş. Hafif de romantizm var. Ama öylesi basit ki bence denemeye değmez. Düşen buz kalıbına tekme atmak gibi çok önemli teknikler de gösterilmiş. Oyuncuların yeteneksizliği (özellikle de kızımızın – yere düşüyor ama böyle bir düşme şekli görmedim. Yavaş yavaş) bariz ortada. İzlemeden geçebileceğiniz ve düşünmeyeceğiniz bir film var sonuçta. Aslında senaryo iyi ama bu bütçeyle sanırım ancak bu kadar olmuş. Yarım iş, yapılmamış işten kötüdür deyip ben şahsen izlememenizi tavsiye ediyorum.

Kısacık incelemesi…

Braunstein elindeki imanlarla denemelerine devam ediyor. Başrolde emektar usta Jeff Fahey var. Gayet yakışıklı ama oyunculuğu gayet sıradan. Yine de ben bu filmdeki tarzını sevdim. Sıradaki filmi Skin Traffik'i direkt geçebilirsiniz. Sara Malakul Lane tam bir facia. Bu kız oyunculukta çok yeteneksiz. Ona eşlik eden Marc Ewins için bir umut var. Komutanımız emektar bir isim olan John Rhys-Davies. Artık emekli olmuş bence. Ivan Kamaras son yıllarda daha fazla şans buluyor. O çok kötü film seçimlerine belki son verebilir.

İzlemeye değeceğini sanmıyorum. Bu senaryoları seviyorsanız bir deneyebilirsiniz belki. Saygılarımla…

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1391[/upto4]
[fichi4]Ekle
http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1775
[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL