Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pc Reset Sorunu.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selam Beyler. Ekran kartı 3 gb. Ram 8 gb. 64 Bit. 3.40 Ghz. Win 10. Kullanmama rağmen Crysis 3 ve Far cry 4 oyununa girdikten sonra 1 dakika sonra bilgisayar reset atıyor. Sebebi nedir ?
Fazla ısınmadan dolayı olabilir yada voltaj yeterli gelmiyor olup pc kendini resetliyor olabilir başka oyunlarda da oluyor mu?
Son 3 Gündür oluyor daha önceden olmuyordu.
Kasanı temizliyor musun kaç senelik pc?
3 senelik ama hiç açmadım daha garantisi bozulur diye.
3 sene uzun bir süre hiç tozu alınmadığını düşünürsek. Fanlar tıkanmış olabileceğinden dolayı oyunlar da fazla ısıttığından pc kendini korumak için reset atıyordur.
benim pcden arada elektrik çarpıyodu bana bir süre sonra pc kapandı bir daha açılmadı garantiye gönderdim pc de hiç bişey yokmuş bişey varmış güncelenmesi gerekiyorduda pc açılmıyordu orda yaptılar belki sende elektrik yerine kapanarak tepki veriyordur Açık Ağızlı Gülümseme pc kapanırsa yolarsın pc yi belki aynı markadır pc markası ne senin

belki sanada günceleme gelmiştir olma ihtimali az olsada var
Windows sürümünü değiştirirsen sorunun çözülme olasılığı yüksek donanımsal bir hatadan kaynaklandığını sanmam
Bu sorun bendede oluyordu.
Yapacakların:
+Bilgisayarın içini güzelce silmek ve tozlarını elektirikli süpürge ile almak.
+Sürücülerini buradan bu programı indirip güncellemelisin..
+En son ise buradan bu programı indirerek bilgisayarında olan sıkıntıları aratıp çözeceksin ve bilgisayarını full optimize edeceksin..

*BUNLARI SIRASI İLE YAP VE HEPSİNİ TAMAMLADIKTAN SONRA OLMASSA SORUNUN ÇÖZÜMÜ BAKARIZ BAŞKA ÇÖZÜMLER ARARIZ BENDE ÇÖZÜLMÜŞTÜ BÖYLE.
Referans URL