Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Magic Magic (2013) - Kabus Büyüsü - TÜRKÇE DUBLAJ - BRRip - Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Sebastián Silva

Senaryo: Sebastián Silva

Ülke: Şili, ABD

Tür: Gerilim

IMDB Puanı: 5.0

Dil: İngilizce, İspanyolca

Çekim Yeri: Chile



[hakkinda]Alicia, doğup büyüdüğü Amerika'dan ilk kez Şili'nin güneyinde tatile çıkmak için ayrılır. Biraz garip yönleri olan genç kadın, bu yolculukta yanına kuzeni Sarah'ı da alır ve gittikleri yerde orada yaşayan 3 arkadaşıyla bir araya gelirler.

Fakat Sarah, Santiago'da bir sınava girmek için tatilini kısa keser, bu da Alicia'nın sinir dengesini alt üst etmeye yeter. Bomboş bir adada, bir köpeğin sürekli kendisini takip etmesiyle, iyice sinirleri bozulan Alicia halüsinasyonlar görmeye başlar. Arkadaşları ise çok geç olmadan onu kurtarmaya çalışır... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

astraltrvlQ : Yapacak veya seyredecek daha iyi bir şey mutlaka bulursunuz. "Sırf meraktan bi' göz atayım!" şeklinde bile bulaşmayın!
cevirimvar : Juno Temple sevdasından vazgeçsem iyi olur galiba. Bu filmin neresine ne denir bilemiyorum. Bomboş kupkuru bir film. Gerilim ya türü, öyle relax ve uykulu izlenir ki anlatamam. Cidden çok kötü bir film. Tam manasıyla arkasında durarak doğrudan bu filmi geçin televizyonu falan açın daha iyi diyorum. Zaman kaybında son nokta.

Hemen inceliyorum ve geçiyorum…

Senaryoyu yazan ve yöneten Sebastián Silva. Cidden o kadar vasat bir senaryo ki çok yazık. Yine de bir şans daha tanımak için yeni çıkan filmi Crystal Fairy'i izleyeceğim. Ama böyle bir şeyse cidden yazık. BU film yeni çekim yapmaya başlayanlara yönelik kötü bir örnek sadece. Juno Temple'ye gelirsek. Artık benim ümitlerim tükendi bu kızla ilgili. Takibini bıraktım. Denk gelirse izlerim. Doğru yapımlar seçememek de bir aktör ya da aktrisin eksiğidir. Emily Browning de tam aynı yolda. Şöhretini çarçur ediyor. The Host hiç beğenilmedi. Gişede kazanılan paralar kalıcı yapmaz. O en azından Juno Temple'ye göre daha iyi yapımlara imza atmış durumda. Plush iyi bir seçime benziyor. Summer in February'de de Dominic Cooper faktörü var. Pompeii zaten yılın beklenen filmlerinden birisi. Yani Browning, Temple'den daha akıllıca yürüyor. Michael Cera ise cidden itici bir tip. Hiç sevmedim. Şili filmi deyip Catalina Sandino Moreno'ya da ekmek vermişler. Agustin Silva da silikti. Hepsi de Crystal Fairy'de. Yani bu film bitik olabilir. Bakacağız artık.

Ama bu filmi direkt geçin derim. Sadece zaman kaybı. Saygılarımla…
boyspeed : hic bulasmayin gozunuz kapali bir film secin izleyin mutlaka bu filmden daha iyidir...

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1337[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1722[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL