Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Film İstek - Film İstek !!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İlk İsteğimin üstünden 24 Saat geçti sanırım.
2 isteğim olacaktı.
1. Film isteği
1: Tanrının Kitabı ( The Book Of Eli ) << http://www.imdb.com/title/tt1037705/?ref_=nv_sr_2 << 480p Üzeri Türkçe Dublaj Lütfen.
2:3 Idiot ( 3 Aptal ) << http://www.imdb.com/title/tt1187043/?ref_=nv_sr_1 << 480p ve Üzeri Türkçe Dublaj Lütfen...
3:Asla Pes Etme ( Never Back Down ) << http://www.imdb.com/title/tt1023111/?ref_=fn_al_tt_1 << 480p ve Üzeri Türkçe Dublaj lütfen.


2. İsteğim ise sayın adminim. Yabancı diziler mevcut sitenizde ancak hepsi torrentli acaba Supernatural'i Disk yandex'e çevirebilirmisiniz cevabınızı bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler.[/color][/size][/font]
2. İsteğim ise sayın adminim. Yabancı diziler mevcut sitenizde ancak hepsi torrentli acaba Supernatural'i Disk yandex'e çevirebilirmisiniz cevabınızı bekliyorum.

neden böyle bir sey istiyosunki
Benim bilgisayarımda hiç bir torrent downloadı yapılmıyor nedenini anlayamadım. Geçen haftaya kadarda download yapıyordu ancak artık yapmıyor. Güncel Tracker kullanıyorum premium Torrent aldım yine olmadı sebebi bilgisayarımdan kaynaklanıyor sanırsam sadece supernatural değil hiç bir torrent dosyasını indirmiyor o yüzden supernaturali disk yandex'e çevirebilirmisinz diye sordum. Çok sevdiğim ve büyük hayranı olduğum bir dizidir dizi arşivimde 1. sırada yer alabilecek bir dizidir. Bunun için sormuştum böyle birşey yapabilirseniz çok sevinirim...
1 sezondan itarebenmi
Evet üzgün(:
tmm yarın baslarım çevirmeye
Çok Sağolun adminim Süper Çok Teşekkür ederim. Kalp - Sevgi Mahcup
2.filmin Türkçe dublajı yok. Diğer filmler halledildi.
Referans URL