Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Half-Life: 2 Day Hard - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 3dCKNhZ.png?1]

[Resim: NG4ts3k.png]
Half-Life: 2 Day Hard - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:1.08 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
İlk oyunda gerçekleştirdiğimiz patlamadan sonra, Alyx çeşitli yaratıklar tarafından kurtarılıyor, sonra da esrarengiz kahraman G-Man’i görüyoruz. Bu başlangıç videosundan sonra kendimizi yıkıntıların altında bulunuyoruz. Bizi süper robot Dog kurtarıyor. Ardından kontrol tamamen bize geçiyor. Dog’dan Gravity Gun’ı aldıktan sonra yıkıntıların arasından ilerleyin ve solda tahtalarla kapanmış demir kapıyı görün. Gravity Gun’ı kullanarak tahtaları tek tek sökün, demir kapı düşecek ve üst platformdan devam edeceğiz.Geldiğimiz alanda uzun bir konuşma yaşanacak. Eli Vance ile bağlantıya geçiyoruz. Bu arada konsol üzerinden sağlık paketleri de alabilirsiniz. Konuşmalardan sonra Dog yolumuzu açacak. Uçurumun kenarına gelin ve aşağıdaki platforma atlayın. Soldan devam ederek tek yöne ilerleyin. En sonunda geniş ve gidişi olmayan bir alana geleceksiniz. Amacımız, karşıdaki açıklıktan Citadel’in içine tekrar girmek. Burada bize en büyük yardımı Dog yapıp bir minibüs buluyor. Alyx’le birlikte içine binin ve bekleyin, Dog bizi karşıya fırlatacak. Heyecanlı bir yolculuğun ardından duracağız, artık içerideyiz.
Araçtan indikten sonra sola dönün ve yürümeye devam edip bir sol daha yapın.

Koridorlardan geçince yükleme olacak. İlerleyince açıklık bir alana geleceksiniz. Sola dönün ve parmaklıklardan aşağı atlayın. İlerideki koridordan girip devam edince kontrol odasına geliyorsunuz. Buradan bu şekilde geçemiyorsunuz, bu yüzden bir yol bulmak gerekiyor. Sola dönüp yürüyünce, solda eğilerek geçebileceğiniz bir açıklık olduğunu göreceksiniz. Buradan gidip aşağı atlayın. İlerledikten sonra sağdaki platforma, sonra hemen onun önündeki zemin kata ulaşın. Sağdan ilerlemeye devam edin, orta kısma gelince, orada bulunan düğmeye basın. Yukarıdan mayınlar düşecek, hepsini Gravity Gun’ınız ile savuşturun, ancak bir tanesini yanınıza alın. Bulunduğunuz yerden geri dönün ve orada bulunan asansör ile tekrar kontrol odasının bulunduğu yere gelin. Mayını Alyx’e tutunca ona bir güç verecek. Sonra, az evvel güç kalkanından dolayı geçemediğiniz yere doğru bu mayını atın. Mayın içeri girip orada bulunan elemanları öldürecek ve böylece güç kalkanı da ortadan kalkacak. İçeri, adamların öldüğü yere gelin. Sağdan yürüyün ve koridorun sonundan sola dönün. Dümdüz gidin. Eğilerek geçtikten sonra merdivenlerden çıkıp ilerlemeyi sürdürün. Geldiğiniz yerde önünüz kapalı, Gravity Gun kullanarak yolunuzu temizleyin ve yola devam edin.
Parmaklıklı kısma gelince, aşağı atlayın ve sağdan ilerleyin. Solda bir köprünün aktif hale geldiğini göreceksiniz. Karşıdan Combine’lar geliyor ancak hava akımına kapılıp hepsi ölüyor. Burada amaç bu akıma kapılmadan karşıya geçmek. Bu yüzden, akım durduğu anda, sprint tuşunu kullanarak hemen karşıya koşmanız gerekiyor.

Bunu yaptıktan sonra yürümeye devam ediyoruz. İlerledikten sonra en son yine parmaklıklı bir yere geliyoruz ve buradan atlayınca tekrar bir kontrol odasına giriyoruz. Burası Half-Life 2’den de tanıdık gelebilir. Aşağı atladıktan sonra, Alyx kontrol panelini inceleyecek ve Dr. Breen ile bağlantıya geçecek. Daha sonra garip bir cisim aşağıdan yukarıya yükselecek ve burada bize garip bir şeyler olacak, hemen güç kalkanı ile kapalı olan kapının oraya sığının. Kendinize geldikten sonra Alyx güç kalkanını kaldıracak. Yürümeye devam edin. Geldiğiniz odada güç kalkanları arasında bir süre kapalı kalacaksınız ancak Gravity Gun’ınız daha güçlü hale gelecek. Güç kalkanları kalktıktan sonra yola koyulun.

Yükleme ekranını da geçtikten sonra köprülü bir yere geleceksiniz. Daha doğrusu köprünün bir kısmı var bir kısmı yok. Diğer kısmını da tamamlamak için Gravity Gun kullanarak aşağıdan bir top çekin ve tam karşıda bulunan mekanizmanın içine atın. Böylece köprü tamamlanacak ve karşıya geçebileceksiniz. Karşıya geçince Combine’lar saldıracak. Hepsini yok ettikten sonra bulunduğunuz alanda yine oluşturmanız gereken bir köprü var. Aşağıdan topları çekip karşıdaki mekanizmalara atınca bu köprü de aktif hale gelecek. Karşıya geçince, tekrar Combine’lar ile kapışacaksınız. Buradakiler de bitince yine köprü oluşturmanız gerekiyor. Bunu tekrar topları kullanarak yapacaksınız ancak mekanizmalardan biri cam ile kapalı. Fakat camın üst kısmı açık. Bu üst kısımdan isabetli bir atış yaparak mekanizmayı aktif hale getirebilirsiniz. Diğerini de aktif hale getirin ve bu köprüden de geçin. Eğildikten sonra ilerlemeyin, bir ara üç Combine saldıracak. Onları halledip devam edin. Dar ve uçurum kenarı gibi bir yola geleceksiniz. Hatta aşağıdan Strider’ların geçtiğini görebilirisiniz. Yanımızdan da bir hava aracı kalkacak ve hemen sonra düşecek. Yola koyulun. Sağdan içeri girin ve Alyx’in kapıyı açmasını bekleyin. Kapıdan geçip ilerlemeyi sürdürün. Yükleme ekranı olacak.

En sonunda bir topun ve asansörün olduğu odaya geleceksiniz. Gravity Gun’ınızı kullanarak topu yerinden alın ve asansöre doğru ilerleyip karşıdaki mekanizmaya atın. Böylece asansör çalışacak ve aşağı doğru inmeye başlayacaksınız. Alyx dikkatli olmanızı söylediğinde kafanızı yukarı çevirin ve düşmekte olan cisimleri yakalayarak başka yere fırlatın. Bir yerde asansör duracak. Duvardaki toplardan birini tutup, bulunduğunuz kattaki odanın içerisine atın. Top içerideki mekanizmaya girdiğinde, tekrar hareket etmeye başlayacaksınız. Yukarıdan gelen cisimleri de bir yandan engellemeye devam edin. Bir süre sonra tekrar duracaksınız. Bu seferki katta odanın içerinde bir adam var ve siz mekanizmayı harekete geçirseniz bile o hareket etmenize izin vermiyor. Önce bir top alarak odanın kapısından iyi bir atış yapın ve elemanı öldürün. Ardından bir top daha alıp ortadaki konsola rağmen mekanizmaya iyi bir atış yaparak tekrar asansörü çalışır hale getirin. Zemin kata geldiğinizde Alyx panikle kaçmanızı söylüyor. Koşarak hemen asansörden çıkın, çünkü üzerine bir sürü cisim çökecek ve kaçmazsanız siz de altında kalabilirsiniz. İlerleyip kapılardan geçin.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: lotMUlt.jpg?1]

[Resim: kkDtkJK.jpg?1]

[Resim: 7zXStOp.jpg?1]





[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Sistemi: Windows 2000/XP/7

İşlemci: Pentium 4 1.5 GHz

Bellek: 512 MB​​

Ekran Kartı: 64 MB Ses kartı

DirectX: 9.0s ile uyumlu.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
SAOL BUNU BEKLİYORDUM TEŞEKKÜRLER (rep vercemde nası veriniyo :-). ?)
kendi mesajının üstünde rep var ordan verebilirsin
repe tıkla +1 ver
He tamam saol biraz yeniyim öğremmem gereken şeyler var sanırım :-)
ewt
Şu konuyu adam gibi düzelt yoksa ceza puanı alacaksın.
konu düzenlendi ve uyarı aldınız
Referans URL