Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: (IMDb-070) Çin Mahallesi - Chinatown | 1974 | HDRip XviD-AC3 | Türkçe Dublaj Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Roman Polanski

Senaryo: Robert Towne , Roman Polanski

Ülke: ABD

Tür: Suç , Dram , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 20 Haziran 1974 (ABD)

Dil: İngilizce, Çin Lehçesi, İspanyolca

Çekim Yeri: 1315 South El Molino Drive, South Pasadena, California, USA

Bütçe: $6,000,000 / Hasılat: $30,000,000

Nam-ı Diğer: Chinatown



[hakkinda]Eski polis Jake Gittes özel dedektif olarak çalışmaktadır. Los Angeles'ın su idaresinden sorumlu Hollis I. Mulwray'i takip etmek için eşi Evelyn tarafından kiralanır. Evelyn eşinin kendisini aldattığını düşünmektedir. Takibe başlayan Jake gerçekten de Hollis'in başka bir kadınla beraber olduğunu görecektir. Ancak olaylar beklediği gibi gelişmez. Hollis gizemli bir şekilde öldürülür. Jake olayın peşini bırakmaya yeltense de, bir karabasının içine düşmüştür. Olaylar onun yakasını bırakmayacak, Evelyn sandığı kadının Hollis'in gerçek eşi olmadığını anlayacak ve herşey daha da çetrefilleşecektir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ArsoN : Film özel bir dedektifin baştan sona bir cinayeti çözme çabasının anlatımı gibi görünse de aslında anlatmak istediği şeyi son sahnede anlatan yapımlardan. Ağır işlemiş olsa da bir birbiri ardında gelişen olaylar ve sizi içine çeken diyaloglar zamanın nasıl geçtiğini anlamamanıza olanak veriyor.
chandra : Vasat bir senaryo ve ağır bir işleyiş ancak bu kadar kendini izletebilirdi. Görüntü yönetmeninin bir iki hoş numarası ve merak unsuru filme tat katsa da, izleyicinin ilgisini filmin sonuna kadar korumayı beceremiyor. En azından bende durum buydu. Finalde vurucu bir cümle ile bıyık altından mesaj vermesi her ne kadar şık olsa da, filmi abartılmışlar kategorisinden dışarı çıkarmaya asla yetmez.
steinbeck : Abartılmış filmlerden olduğunu düşünüyorum. Ağır ilerliyor, aksiyon yetersiz, Jack Nicholson oldukça light dedektif rolünde, asıl kötülük güçlerinin üzerine gitmektense bir aile dramının gizemliliği üzerine gidilmiş. Çin mahallesinin ilgisi ne anlaşılmaz. Eğer Baudrillard'ın dediği gibi bize anlamamayı anladım dedirten filmlerden ise anlayacak birşey yok. 6.

Fragman




[hide]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1265[/upto2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1642[/fichi2]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL