Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: (IMDb-068) Los Angeles Sırları - L.A. Confidential | 1997 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Curtis Hanson

Senaryo: James Ellroy , Brian Helgeland , Curtis Hanson

Ülke: ABD

Tür: Suç , Dram , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 05 Aralık 1997 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: 501 Wilcox Avenue, Los Angeles, California, USA

Bütçe: $35,000,000 / Hasılat: $126,216,940

Nam-ı Diğer: L.A. Confidential



[hakkinda]50'lerin Los Angeles'ında yer altı dünyasının patronu sayılan Mickey Cohen'in hapse girmesiyle doğan boşluktan dolayı şehirdeki diğer suç örgütleri arasında liderlik savaşı başlar. Bir gece Cohen'in adamlarına bir baskın düzenlenir ve hepsi öldürülür. Öldürülenler arasında eski bir polis de vardır. Bu olayı soruşturmak üzere L.A. Polis Departmanı üç polisi görevlendirir.

Görevlendirilen polisler karekter olarak birbirlerinden çok farklıdır. Ed Exley, L.A. Polis Departmanının altın çocuğudur. Kurallara bağlı ve her şeyi kanunlara göre yapar. Bud White, çabuk sinirlenen, agrasif, gerçeğe ve doğruya ulaşmak için her türlü yola başvuran biridir. Üçüncü ve son polis Jack Vincennes ise; L.A. Polis Departmanını anlatan bir televizyon dizisine danışmanlık yapmakta, tanınmış ve gündemde olmayı seven biridir. Bu üç kişi olayı soruşturmak için bir araya gelirler. Ancak soruşturma çok çabuk sonuca ulaşır. Bu durum üç polisi rahatsız eder. Soruşturmada bu kadar çabuk sonuca ulaşılmasında bir bit yeniği olduğunu düşünürler ve araştırmaya devam ederler. Ve araştırmaları onları çok güzel bir kadına kadar götürür.

Film Kim Basinger ve senaryosuyla iki Oscar kazandı.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Quaresmania : Mükemmele yakındı. Kesinlikle aldığı puanı ve ödülleri hakediyor. Senaryo için yorum yapmaya zaten gerek yok. Oyunculuklar ve oyuncuların rollerine tam olarak uyumlu olması da cabası. Benim için bir efsane olan Kevin Spacey 'nin bu filmi daha da üste çıkardığını düşünüyorum filmdeki karakterinin rolü çok büyük olmasa da. Russell Crowe , bu filmle dikkatleri üzerine çekmiş. Birçok kişi bu filmden sonra çok büyük bir oyuncu olacağını belirtmişler kendisi için. Guy Pierce de bu filmle favorilerim arasına girdi. Film 2 oscar almış. En iyi senaryo ve Kim Basinger kadın yardımcı rol ödülünü almış. Titanic'le aynı yıl çıkan bir film olması sanırım daha fazla almasını engellemiş ve bu sayede Titanic'e olan gıcıklığımı artırmıştır Ayrıca filmin çok bilinmemesi ya da daha doğrusu popüler olmaması beni şaşırtıyor. Bir de L.A. Noire oyunu bu filmi yaşatıyor resmen, birçok şey benziyor. O oyunu oynayıp, bu filmi izlemek de ayrı bir güzellik oldu benim için.

Filmde en çok güldüğüm sahne:
Sürprizbozan: GösterLana Turner Sahnesi
Filmde en dikkat çekici kelime:
Sürprizbozan: GösterRollo Tomasi
Filmde en karizma sahne:
Sürprizbozan: GösterRussell Crowe'un altıpatlarda tek kurşun bırakması ve zencinin ağzına dayayıp tek tek tetiği çekmesi ve konuşturması.
Filmdeki en güzel replik:
Sürprizbozan: Göster"Bazıları dünyayı kazanırlar bazıları da eski bir fahişeyle Arizona’ya yolculuk."
Film'i sevenlere oyun tavsiyesi:
Sürprizbozan: GösterL.A. Noire
Ayrıca:
Sürprizbozan: GösterKevin Spacey kadar güzel ölebilen birini ne gördüm ne duydum.
Serkan Aydemir : Şimdiye kadar izlemediğim için üzüldüm diyerek başlıyorum yoruma.Öncelikle polisiye filmleri arasında aldığı puanı hak eden bir yapım. Filmi daha ortalarında çok begenirken birden daha ilginç bir hal alarak daha çok begendiriyor kendini. L.A. polis departmanı içinde olan güzel bir hikaye. Hollywood da yıldız olmak için kadınların kendi onurlarını satıyor olması ayrı bir gerçekti bu film içinde. Ne yazıkki kadınlar para için namuslarını sattığı müddetçe kadına verilen değer her zaman erkekten daha az olacaktır bu dünyada. Çoğu yazmamış ama bu gerçek filmde çok açık bir yerde duruyor malesef. Pek bir mantık hatası yok filmde. Yani ufak tefek hatalar da olsa da film kendini izlettiriyor. Şimdiye kadar izlemediyseniz oturun izleyin derim. Bir de afiş pek uymuyor filme bence o da bana göre bir hata denilebilir. Filmi satmak için de kadını kullanmışlar gibi ki hiç gerek yokmuş. Neyse oturun izleyin.
baila : Filmin konusu sıradan basit gelebilir ancak filmi izledikten sonra Kevin Spacey,Russell Crowe,Guy Pearce üçlüsünün oyuncuğunu gördükten sonra iyiki izlemişim diyeceğiniz bir film bu üçlü için izlenmeli

Fragman




[hide]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1252[/upto2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1630[/fichi2]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL