Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: (IMDb-097) Üçkağıtçılar - The Sting | 1973 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: George Roy Hill

Senaryo: David S. Ward

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Suç , Dram

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 01 Şubat 1983 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Hugus Alley, Pasadena, California, USA

Bütçe: $5,500,000 / Hasılat: $156,000,000

Nam-ı Diğer: Sting Üçkağıtçılar



[hakkinda]Oyunculuğu yalnızca ABDde Oscar ve Emmy ödülleri ile değil aynı zamanda Avrupa'da Cannes ve Berlin Film Festivalleri'nde de ve İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi'nden aldığı ödüllerle taçlandırılmış Paul Newman ve aynı dönemin oyuncusu Robert Redford'un başrolleri paylaştığı 1973 yılında yedi dalda Oscar kazanmış bir başyapıt. Ortak arkadaşları öldürülen biri genç diğeri yaşlı iki dolandırıcı bu arkadaşlarının intikamını almak için incelikli bir plan hazırlar[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

John Hughes : 7 Oscarlı bir başyapıt..
Öncelikle filmin girişinde gösterilen oyuncu ve karakter isimlerini akıl eden kişiyi takdir ettiğimi söylemek istiyorum.Karakterlerin tanıtılması benim için çok önemli filmi izlerken kimin önemli kimin önemsiz karakter olduğunu bilmek isterim.Filmin girişindeki müzik de enfesti,ağır ilerleyen filmin seyir zevkini artırmıştı.Filmde temel olarak ''dolandırıcılık'' ele alınmış.Zaten isminden anlaşılıyor diyebilirsiniz fakat izlerken ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.

Filmdeki ''Zenci'' karakter ile Hooker'ın(Robert Redford) arasındaki ilişki çok güzel bir şekilde aktarılmıştı.5 dakika içinde bunu yansıtmak gerçekten büyük iş,filmin başındaki diyaloglar tamamen o yöndeydi.Filmin bölümlere ayrılması da gayet güzeldi her bölüme verilen isim de açıklayıcı olmuştu.Film ortalara doğru beni baya sıktı bunun nedeni de her karakterin film ile olan ilişkisini açıklamaktı, belki doğru birşeydi ama sıkıldığım gerçeğini değiştiremez.



Filmdeki sahne geçişleri de fevkaledeydi güzel bir nostalji yaşattı.Filmde çok kısa da olsa romantizm vardı onun sonucu da şaşırtıcıydı,filmde dikkatle izlenmesi gereken sahnelerden biriydi.Filmin özetinde yer alan ''intikam'' kelimesine en iyi cevap da filmde verilmişti özeti bu yüzden eleştirmek istiyorum.Oyunculuklar gayet başarılıydı.

Film komedi filmi havasında geçiyor ama hiç güldürmüyor bu açıdan çok garip geldi.Filmde oynanan zeka oyunlarını günümüzde bile pek çok film görmek mümkün bu da filmin ''Sinema tarihi'' için ne kadar değerli bir yapım olduğunun göstergesi.7 Oscar içinde oyunculuk için 1 oscar bile olmaması şaşırtıcı çünkü Robert Redford ve Paul Newman muazzam bir performans sergilemişdi, ödüllendirilmeleri gerektiğine inanıyorum.

8.5/10
murat1996 : arkadaşlar izlerken çok egleneceınız bı fılm muhakkak ızleyın
mevo_34 : gerçek bir başyapıt. filmin başından sonuna kadar ne yapacaklarını kestiremiyorsunuz, ummadığınız anlarda ters köşe yapıyorlar. müthiş, müthiş, müthiş.

Fragman


[hide]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1238[/upto2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1618[/fichi2]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL