Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Internet Download Manager v6.25 Build 8 Final-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://i.hizliresim.com/Nr4k0P.png[/afis12345678]

[dosyaadı]Internet Download Manager v6.25 Build 8 Final[/dosyaadı]

[hakkinda]Internet Download Manager (IDM) programı için indirme hızını artırmak için 5 kez, alışmak ve zamanlanmış indirme. Tam hata kaldırma ve yükseltme seçeneği olacak рестартират провалените veya sürekli indirme kaybetti bağlantıları, ağ sorunları, bilgisayar kapatma veya beklenmedik elektrik kesintileri. Basit grafik kullanıcı arayüzü IDM kullanıcı dostu ve kullanımı kolaydır. Internet Download Manager var akıllı özellikler için hızlandırılmış indirme, bir program geçici dosyaları ve teknoloji için güvenli indirme çoklu dosya hızlandıran program. Aksine diğer indirme yöneticileri ve hızlandırıcıları Internet Download Manager böler свалящите dosyalarını dinamik olarak yükleme sırasında, kullanır ve mevcut bağlantıları hiçbir ek bağlantı ve giriş pencereleri, en iyi ulaşmak için hızlandırmak.

Internet Download Manager destekler proxy sunucuları, ftp ve http protokolleri, güvenlik duvarları, yönlendirmeler, çerezler, yetkilendirme, MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içerik. IDM entegre Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyİE2 ve diğer tüm bilinen tarayıcılar işlemek için otomatik olarak sizin indirme. Ayrıca sürükle ve bırak dosyaları, ya da kullanmak için Internet Download Manager komut satırı. Internet Download Manager bulmak modem size belirli bir süre için, indirmek istediğiniz dosyaları, sonra veya asmak bile bilgisayarınızı kapatın zaman yapılır.

Diğer özellikler için destek içerir, farklı diller, zip gözat kategoriler yüklenirken, profesyonel bir planlayıcısı, sesler, farklı etkinlikler, HTTPS desteği, kuyruk indirme, html yardım ve yöneticisi, artan anti virüs yükleme işlemi tamamlandığında, sorunsuz bir indirme kotası (faydalı bağlantılar, kullandıkları bir tür adil bir ilkesi veya FAP gibi Direcway, Direct PC, Hughes ve diğerleri), dahili accelerator, indirme, ve diğer birçok.

Eklendi İDM çubuğu yüklemek için web побребителите kullanılabilir yüklemek için flash video siteleri gibi YouTube, MySpaceTV, Google Videos. Orada da tam destek Windows 7 ve Vista, YouTube şantaj, revize program ve desteği MMS protokol. Yeni sürüm de eklendi gelişmiş entegrasyon IE ve IE tabanlı tarayıcılar, yeniden tasarlanmış bir tasarım ve gelişmiş çekirdek yüklemek için, benzersiz gelişmiş entegrasyon, herkes için son güzel, geliştirilmiş araç çubuğu ve diğer birçok iyileştirmeler ve yeni özellikler.[/hakkinda]

[boyut]7.79 MB[/boyut]

[dosyaid]8961[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL