Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ayin (2013) The Sacrament TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ti West

Senaryo: Ti West

Ülke: ABD

Tür: Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 11 Temmuz 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Savannah, Georgia, USA

Bütçe: $4,000,000 / Hasılat: $9,039



[hakkinda]Başarılı yazar ve yönetmen Ti West (Şeytanın Evi, Ruhlar Oteli) ve korku filmlerinin ustası Eli Roth’un (Otel, Dehşetin Gözleri, Son Ayin) filmi The Sacrament arkadaşlarının kayıp kız kardeşini arama yolculuğunu belgeleyen iki muhabiri anlatıyor.

Amerika’nın dışında, adı gizli tutulan bir yere, dış dünya ile bağlantısı olmayan 200 üyeli kırsal bir ütopya olan “Eden Parisch”in dünyasına seyahat ederler. Topluluk onları dostça karşılar. Bu küçük, dindar, sosyalist topluluğun merkezinde yalnızca“Baba” olarak bilinen gizemli bir lider vardır. Arkadaşları kız kardeşine kavuştuğunda, bu cennetin göründüğü gibi bir yer olmadığını anlarlar. Sadece bir belgesel çekimi olarak başlayan yolculuk, yakın zamanda canlarını kurtarmak için bir kaçışa dönüşecektir. West’in bugüne kadar çektiği en karanlık, en zeki, mideye bir yumruk gibi inen bu yapıtı, intihar tarikatları ve karizmatik bir liderin kendine kayıtsızca bağlı bir topluluğun üzerindeki etkisi hakkında son derece etkili bir film. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

iyisinek : Filmi ne zaman çekilir diye merak ettiğim gerçek bir hikayenin filmidir. Gerçek hikayeye oldukça bağlı kalmışlar. Sadece bir iki yerde değişiklik yapılmış. Mekanların düzenlenişi dahi aynı. İnsanlar ne kadar ahmak olur sorusunun cevabı gibi olmuş. Korku beklemeyin, türü tam tam tamına Gizem'dir.

Sürprizbozan: Göster Jonestown katliamı
semiortac : 4 milyon dolara mal olmuş böylesine gerçek olaylardan esinlenen, dehşet verici ve insanın kanını donduran cinsten olayların yaşandığı bu filmin ABD de 10 bin dolar dahi hasılat yapamaması gerçekten çok acı bir durum.Bazı filmlerin; imdb , izlenme sayısı veya hasılata , şu yorumlarda dahi verilen puanlara bakılmadan izlenmesi gerektiğini gösteren ender yapımlardan biridir.
tarantinoesk : enteresan bir film.son bölüme kadar beli bir gerilim ve gizem ile izliyorsunuz.ama ortalardan sonra final kısmında film tekliyor.yine de izlenmeyecek bir film değil.büyük beklenti içine girilmemesi kaydıyla izlenebilir.bu arada filmin afişi kendinden bir gömlek üstün.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1601[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL