Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Uyumsuz (2014) Divergent TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Neil Burger

Senaryo: Evan Daugherty , Vanessa Taylor , Veronica Roth

Ülke: ABD

Tür: Macera , Gizem , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 18 Nisan 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce, İspanyolca

Çekim Yeri: Chicago, Illinois, USA

Bütçe: $85,000,000 / Hasılat: $288,885,818



[hakkinda]Fütüristik bir distopya geçen hikayede toplum beş farklı fraksiyona bölünmüştür. Her bir bölüm farklı bir erdemi temsil etmektedir ve 16 yaşına giren her genç hangi bölümde yer almak istediğine kendisi karar vermektedir. Seçim bir kez yapılır ve artık ömür boyu orada kalmak zorundadırlar. Beatrice Prior ise herkesi şaşırtan bir seçim yapar. Ardından tris ve kendi bölümündeki arkadaşları yaptıkları seçimin getirisi olarak bir rekabet içerisine girerler. Çok güçlü dayanıklılık isteyen fiziksel ve psikolojik testlere tutulurlar. Bu testlerin hepsi onları bir ölçüde değiştirecektir. Ama Tris’in herkesten sakladığı ve ortaya çıktığı anda ölümcül olabilecek bir sırrı vardır. Toplumun gidişatına göre bu sır ya sevdiklerinin hayatını kurtaracak ya da onun sonu olacaktır… Filmin yönetmenliğini Neil Burger üstlenirken, başrollerde Shailene Woodley ve Theo James yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ranonin : Bu sitedekileri hiç anlamıyorum ve sanırım hiç anlayamayacağımda.. Eğer bir film başyapıt değerinde değilse onlar için zaman kaybı, berbat, lanet olsun sana Hollywood bla bla bla.. Açlık Oyunları çakması diyenler var bide söylesenize bi neresi açlık oyunlarına benziyor? Ortada bir oyun bile yok bir kere (Biliyorum, eksi atacak arkadaşlar olacak rica ediyorum aynı zamanda yorumda yazsınlar)
fernazbey : Baskıcı bir rejimin hangi temeller üzerine yükseldiğini, yükseleceğini anlatması adına bence çok önemli bir çalışmaydı. Yakın dönemde örneğini Açlık Oyunlarında izlediğimiz bir çeşit fayda sağlamak üzere yola çıkmış ve fakat otoriter bir rejime dönüşmüş yönetim problemlerinin insanların üzerindeki tesirleri... sonra o sistemin arızalı gördüğü karakterimizin onu delip geçişi üzerine bir aksiyon idi..
Aksiyonun ardına mesajların yerleştirildiği bir örnek oluşu bence Uyumsuzu kıymetli kılıyor. Dürüstlük... Fedakarlık.... Cesurluk... Bilgelik... Ve Dostluk üzerine fikir jimnastiği yaptırıyor. Erdemlerin tek başına insanların hayatını dolduramayacağını ispatlıyor. Fedakar ve Dost canlısı olmayan bir Bilgeliğin Zalimliğe dönüşeceğini... Bilgelik ve Dostluk yoksunu cesaretin baş belası olabileceğini... Bilge ve Cesur olmayan bir Fedakarın her şeyi göze alamayacağını, feda edemeyeceğini anlatması bence son derece eğitici bir hale taşıyor filmi. Kurgu tamamen bunun üzerine inşa ediliyor ve dakikalar ilerledikçe gruplar arası geçişlere şahit olunuyor, filmin sonunda başlı başına bir gruplamanın insanın dünyasında yapılamayacağı anlaşılıyor.

Senaryonun, kurgunun V for Vendetta'da anlatılmak istenen değerler üzerine yerleştirildiğini düşünüyorum. Otoriter rejimlerin kendini hep haklı bulan içtihatlarına rağmen nasıl haksızlıklar yapabildiğini... kibrinin onu nasıl körleştirdiğini... özgürlüklere müdahalenin onlarca basit ama başkalarının hayatı için ne denli tesirli olduğunu görmek adına lezzetli bir örnek hikaye sunması bence filmin misyonunu eda ettiği anlamına geliyor.

Müzikleri ve sesi etkili kullandılar, oyuncular rollerine girdiler bence. Yönetmen içinde olumlu şeyler söyleriz.
Dolayısıyla başarılıydı... vesselam.
Gokturkisa : The fault in our stars'daki kadar iyi bir oyunculuk daha shailene woodley'den. Bu kız geleceğin en iyi aktrislerinden. filmi açlık oyunlarına benzetenler var ama sakın bu düşünceye kapılmayın. konusuyla , çekimleriyle , bakış açılarıyla ve konuyu işleyiş biçimleriyle birbirlerinden çok ayrı. Keyifle izleyebiliceğiniz bir film. puan 8/10

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1599[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL