Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Trojan Virüsü Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Android telefona sahibim ve son günlerde telefonuma bir virüs bulaştı, Bende bunu silmek için telefonu fabrika ayarlarına getirmesi için ayarlardan fabrika ayarlarına dön tuşuna tıkladım ve her şeyi silmesi için ayarladım. Siliniyor diye yazı geldi ama format olmadan açıldı.(Virüs de silinmemiş) Uygulamalar duruyor tıklayınca yüklü değil diye yazı çıkıyor. Bunları silmek için ayarlara girdiğimde: Takvim Deposu Durduruldu, com.google.process.gapps durduruldu, com.android.phone durduruldu, Ayarlar durduruldu gibi yazılar çıkıyor ve telefonun hiçbir yerine tıklanmıyor(Güç Tuşu bile algılamıyor) Ve telefon kapanıyor. Sonra açtığımda ayarlara ve google play store'a tıklamazsam hiç hata vermiyor.
Sonra 360 Security diye bir program yükledim zorla google play store'dan. virüsü tarattım. Ve Ayarlarda "IBingoSecurity"(Trojan Virüsü) diye virüs buldu. Onar'a tıklayınca durdurmaya zorla (kaldır tuşuna tıklanmıyor) tuşuna tıklamamı istedi. Tıklayınca Masaüstü Durduruldu, com.google.process.gapps durduruldu vb. hataları veriyor. Sonra telefon kapanıyor, yeniden açtığımda ise "IBıngoSecurity" virüsü hala duruyor ve durdurmaya zorla seçeneğine tıklamamış gibi işlev görüyor..
Telefoncuya verdim sorunu söyledim. Herşeyi silmesini istedim. 2 gün sonra telefonu geri aldığımda hiçbirşey değişmemişti.
Bana yardımcı olabilecek var mı Aglamak Nasıl - Neydi
Hard reset atmayı denediniz mi?

Telefonunuzu kapatın.
Tamamen kapandıtan sonra ses açma ve güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak bekleyin.
Ekranda bulunan menüden ses açma/kapama tuşları ile wipe data sonra factory reset, en son ise reboot now ile tekrar başlatabilirsiniz.
Telefonu kapadım. 3 tuşa da aynı anda basılı tuttum ve 3 sıra çince yazılar geldi telefoncuya vermeden önce böyle olmuyordu ama hard reset atamamıştım.

ses kısma ve güç tuşuna basınca şu 3 seçenek çıktı:
Recovery Mode
Fastboot Mode
Normal Boot

kardeşim hard reset atmayı başardım ama telefonumda hiçbir değişiklik olmadı. ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ki Kararsız
Referans URL