Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: DayZ Oynayanlar bi baksında
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Evet arkadaşlar oyunu bilenler bilir bilmiyenlerede kısa özet geçeyim .
Dünyada kıyamet kopmuş gibi bir olay her yer zombi . Arkadaşlarınız la oynaya biliyorsunuz . Tek başına oynamak sıkıcı ve çok zor olduğundan beraber oynayacak birisini arıyorum . Oyunda dünya kadar büyük bir harita . Terkedilmiş köyler . Oyuna üzerinizde birşey olmadan başlarsınız evleri dolaştıkca birşeyler kazanırsınız aksiyon bakımından çok heyecanı 2 katına arttırmak için bir kişi arıyorum yanıma gelecek olan varsa yoruma mesaj ata bilir .
Şimdi steam' dan oyunu satın alacağım. Alınca gelirim. Grubun var mı ?
Yok gurubum

Da bu steamdan 6 tane oyun satın aldım aynı anda . DayZda içindeydi dayzi geri çekmişler yahu ne yapıcaz . Non steamdan grup kura biliyormuyuz ?
Ya para olsa alıcam şu DayZ'iyi hastasıyım abi 2 yıl standalone un çıkmasını bekledik arkadaşlarla şimdi para yok Açık Ağızlı Gülümseme Minecraft Premium Gift Code'ları hayırlısıyla bir satayım alacağım. Bu arada DayZ satan olursa 4 tane kod verebilirim.
Ben De Delilik Yapıp Alphada Aldım 29 Dolarmı Neydi Keşke Biraz Bekleseydim Diyorum Bazen Ama Oyuna Girince Unutuyorum Gülümseme
DayZ alpha da onun sürümü steamda güncellenip beta ya geçicektir yani şimdi almışsında iyi yapmışsın fiyat artışı ola bilir betada
Referans URL