Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Birdman (2014) Birdman TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Alejandro González Iñárritu

Senaryo: Alejandro González Iñárritu , Nicolás Giacobone , Alexander Dinelaris

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 7.8

Vizyon Tarihi: 27 Şubat 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: New York City, New York, USA

Bütçe: $22,000,000 / Hasılat: $103,215,094



[hakkinda]Birdman, bir süper kahramanı canlandıran ünlü aktör Michael Keaton'ın, Broadway oyunlarına tırmanma mücadelesini anlatan kara mizah bir komedidir. Açılış gecesine yaklaşırken, egosuyla, ailesini, kariyerini ve kendini toparlamakla baş edecektir. Baş rollerini ünlü isimler Emma Stone ve Edward Norton'ın oynayacağı filmde bu ikiliye Hangover ve Due Date filmlerindeki performanslarıyla komedi ikonu haline gelen Zach Galifianakis eşlik edecek... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

metalistanbull : Film bana çok ağır geldi. Herkese hitap etmeyen bir tarzı var fakat bu tarzı sevenler için kaliteli diyebilirim.
erdikacman : Bu filmi yaklaşık 1 aydır arşivimde tutuyorum.Bir türlü cesaret edemedim 2 saatimi vermeye.Yorumlarda bahsedilen "acımasız" eleştiriler doğrudur, vardır bir bildikleri dedim.Kısacası filmi izledikten sonra yine bir hayal kırıklığına uğradım.Beni hayal kırıklığına uğratan film değildi, ülkemizin "nadide" seyircileri ve onların yaptığı yorumlar, verdiği puanlar...

Bahsettiğim arkadaşlar filmdeki önyargılı eleştirmenden farklı değil benim için;Sürprizbozan: Göster "Bu eleştiride tekniğe dair bir şey yok , planlamaya dair bir şey yok , niyete dair bir şey yok . Sadece oyunu karaladığın o kıytırık eleştriler var ."Filmden bu sahneyi hatırladınız mı?Peki Birdman'ın gişe filmlerine, maddi kaygılarla yapılmış o süper kahraman filmlerine yaptığı filmdeki üstü kapalı eleştiriyi hatırladınız mı?Aslında bu yerici eleştirilere çoktan cevabını vermiş film.Yani cevap filmin içinde.Özellikle 20 dk. izleyip filmi kapatan ve 1 puan veren arkadaşlar benim hatırım için biraz daha kendini sıksınlar ve buralara kadar izlemeye çalışsınlar, belki anlarlar dediklerimi.

Aksiyon filmlerini, güzel işlenmişse süper kahraman filmlerini severim de izlerim de.Ama demek istediğim bu tarz filmlerin daha hayatın içinden olduğu, daha derin olduğu ve bunların benim için sinemada daha çekici olduğu.Aslında bu tip "yıkıcı" yorumlarda bulunanların bir suçu yok.Asıl suç bize yıllarca hiçbir derinliği olmayan, gerçek dışı(istisnalar olsa da) aksiyon, komedi, aşk film/diziler sunmaktan başka bir şey yapmayan film/dizi sektörümüzde.Maalesef bu tarz yapımlarla büyüyen nesiller oldukça bir sinema nosyonuna sahip olamayacağız galiba.Umarım ilerleyen zamanlarda sadece maddi kaygılar, popülerlik kaygıları taşımayan filmlerimiz çoğalır.

Filme yeniden gelecek olursak oyunculuklar şahaneydi, özellikle de Edward Norton(filme çok iyi bir hareket kattı.) ve Michael Keaton.(Boşuna aday olmamışlar.)Ayrıca belirtmek istediğim unsur ise çekimler.Çekimler gerçekten farklıydı ve emek verildiği belliydi.Zaten bu alanda Oscar'ı da aldılar.Filmin senaryosu güzel olmasına rağmen ahım şahım bir şey olmadığını düşünüyorum.Yani filmi güzel yapan beyaz peredeye aktarım tarzları olduğunu düşünüyorum.Bu nedenle yönetmeninn ve yukarıda bahsettiğim sebepten ötürü görüntü yönetmenini iyi iş çıkardığını söyleyebiliriz.Kısacası genel anlamda film güzel ancak öne çıkan bazı unsurlar var.

Kendime değinmekte borç bildiğim bir konu daha var:Filmi sadece kısa bir süre izleyip 1 puan veren "eleştirmenlerimiz".Onlardan ricam bu kadar acımasız olmamaları.En iyi eleştirmen bile filmin girişinden film hakkında tam bilgi sahibi olamaz kanısındayım.Özellikle bu yaptıkları filme verilmiş emeğe hakarettir.
BountyHunter : Filmi izlemeden önce yorumlara baktım. Bakmaz olaydım. Hatta hiç görmeseydim bu yorumları. Bu filmi kötü bulan insanlar kesinlikle kitap okumayan insanlar. Filmin ruhunu, anlatmak istediği şeyleri anlayamıyorlar. Normalde filme 8 verecektim ama diğer boşu boşuna 5 ve altı puan verenlerin inadına 9 veriyorum. Kara komedi tarzında izlediğim en güzel filmlerden. Herkese hitap etmediğini kabul ediyorum ama bu kadar yerden yere vurulacak film değil.
Film aldığı Oscarların da tamamını hakediyor bence. Özellikle En İyi Yönetmen ödülünü. Yönetmen A.G. Inarritu filmin neredeyse tamamını plan sekans şeklinde çekmiş. Ki kolay iş değildir. Ona burdan saygılar.

[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1526[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL