Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: AKK kaldırma olayı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba beyler, aylardır duyduğum bu konu. AKK kaldırma. Superonlıne sağolsun şimdiye kadar (yaklaşık 6 aydır) bana akk uygulamıyordu. Ama bu ay hız 300 kbps' nin üstüne çıkmıyor. Akk kaldırma olayı gerçekmi. Bunu yapan var mı aranızda?
Yok akk kaldırılmıyor. Aynen superonline sağolsun ttnet kadar cimri değil hiç kota etkilemedi bende de Gülümseme.
Bende bu ay akk gösterdi kendini inşallah geçicidir Açık Ağızlı Gülümseme
Modem ayarlarından kaldırılabiliyor, fakat tarayıcı hızın düşüyor. İndirme yaparken kullanıyorum bu "AKK Kaldırma" olayını ben.
(20.12.2015 19:19)msevket Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok akk kaldırılmıyor. Aynen superonline sağolsun ttnet kadar cimri değil hiç kota etkilemedi bende de Gülümseme.

Akk aşmamama rağmen hızımı 300 kbs ye düşürüyor yazık valla bunların aldığı parayada tt net kadar cimri bir intarnet yok.
benimde durum öyle acaba devletin interenet kısıtlamasından dolayı mıdır? saat başı kesiliyor ve 300 kbps.
Sabahtan beri 40 film indirmisimdir ay basindan bu yana toplasak 500 film felan indirdim 15mbps ile cekerken daha yeni 300 e dustu akk girdik galiba hayirlisi Açık Ağızlı Gülümseme
süperonline kullanıyorum 8mbit. 20 günde 300 GB kullanmışım ve hızım şu an 10Mbit Gülümseme
Superonline bu konuda biraz toleranslı sanırım. Telefon görüşmemde AKK dolmasına rağmen işlem yapılmadığını söylemişlerdi. TTNete göre hem ucuz hemde AKK uygulamıyorlar, sağolsunlar.
(20.12.2015 23:16)TURK_apprentice Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Superonline bu konuda biraz toleranslı sanırım. Telefon görüşmemde AKK dolmasına rağmen işlem yapılmadığını söylemişlerdi. TTNete göre hem ucuz hemde AKK uygulamıyorlar, sağolsunlar.

aynen öyle 2 ay sonra sözleşmem bitiyor sanırım yine süperonline ile devam etmeyi düşünüyorum şimdilik.
Sayfalar: 1 2
Referans URL