Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dead Space 3 İncelemesi Detaya Girmelisiniz (TAM TANITIM) .
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Kng9za.jpg]
Dünyanın en şanssız adamı Isaac Clarke bir kez daha hayatta kalmak ve insanları kurtarmak için sahne alıyor. İkinci oyunun birkaç ay sonrasını konu alan yapım, Tau Volantis gezegeninde 200 yıl öncesinde yaşanan ve oyunun da konusunda temel teşkil eden kısa bir bölümle açılış yapıyor ve kısa süreliğine Tim Caufman adındaki bir askeri yönettikten sonra serinin 'esas adamı' Isaac Clarke'ı yönetimimize alıyoruz. Esas adam tabirini kullanmamın nedeni, serinin baş karakterinin Isaac olması değil, yapımcıların bu kez karşımıza senaryo içine iyi bir şekilde yedirilmiş olan bir aşk üçgeniyle çıkması. Dead Space 3 bu bağlamda, serinin diğer oyunlarına göre karakter ilişkilerine de daha fazla odaklanmış durumda. Başka neye daha fazla odaklanmış peki Visceral Games? Elbette ki beklenildiği gibi aksiyona.
[Resim: eQlNEA.jpg]
Şansızlıklar Isaac’i bırakmıyor

Başını Resident Evil'ın çektiği korku/hayatta kalma türü yapımları sistematik bir şekilde bitirme girişimi Dead Space'e de sıçramış durumda. Oyunun, yayınlanmadan önce servis edilen görsellerinde ve oyun hakkında paylaşılan bilgilerde, yapımın Tau Volantis gezegeninde geçeceği belirtilmişti ve yayınlanan açık hava manzaralı görseller oyunun fanlarını pek memnun etmemişti, ancak Tau Volantis'e gelişimizin bir hayli geç olduğunu söyleyebiliriz. Öncesinde klasik gemi tamiri görevleri yapacak, karanlık koridorlarda oradan oraya koşturacak, Necromorphlarla mücadele edecek uzayın derin karanlığında gönlünüzce süzüleceksiniz. Tüm bunlar yaklaşık dört saatinizi alıyor ve 8. Bölümle birlikte, oyun ilk duyurulduğundan bu yana vaadedilen gezegene iniş yapıyor, daha doğrusu düşüyorsunuz.
[Resim: KrVpLB.jpg]
Gerilim oyunlarının olmazsa olmazı çevre sesleri ise Dead Space 3'te iyi iş çıkarıyor, ancak serinin diğer yapımlarından alışmış olduğumdan mı, yoksa yapımcıların gerilimi daha da azaltmasından mı bilemiyorum ama, etrafta dinmek bilmeyen Necromorph sesleri bile beni önceki oyunlardaki gibi germedi ki, oyun oynarken kolay korkan biriyimdir. Müzikler ve karakter seslendirmelerine ise bence değinmeye gerek yok. Bu alanlarda serinin kalitesi aynen korunmuş.
[Resim: wL4NPJ.jpg]
Visceral Games birçok oyuncunun ilgisini çekebilmek adına birçok türün içine sokulabilecek bir yapım ile karşımıza çıkmış, ancak bunu yaparken Dead Space 3'ü serinin köklerinden koparmak zorunda kalmış. Aslında Dead Space 2'nin son anlarını hatırlarsanız, serinin bu noktaya geleceğinin ipuçlarının o zamandan verildiğini anlamak pek de zor olmasa. Dead Space 3, aksiyonun içerisine gerilim anları serpiştirilmiş, yine önceki oyunlarda olduğu gibi bir şeyleri çalıştırırken oyunculara bir takım mini oyunlar sunan, oyunu normal modda oynarsanız pek fazla mermi ve sağlık sıkıntısına düşmeyeceğiniz, birkaç farklılık dışında önceki oyunlardaki düşman sınıflarına ve silahlara sahip, kaliteli denilebilecek bir yapım olarak öne çıkıyor.
YARDIMCI OLA BİLDİYSEM NE MUTLU BANA .
Referans URL