Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Takip 3: Son Karşılaşma (2014) Taken 3 TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Olivier Megaton

Senaryo: Luc Besson , Robert Mark Kamen

Ülke: Fransa

Tür: Aksiyon , Gerilim

IMDB Puanı: 6.0

Vizyon Tarihi: 09 Ocak 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Rusça

Çekim Yeri: University of Southern California, Los Angeles, California, USA

Bütçe: $48,000,000 / Hasılat: $325,771,424

Nam-ı Diğer: Taken 3



[hakkinda]Bryan Mills, ajanlık ve ertesinde gelen aksiyon dolu günlerini geride bırkatığını umarak California/Los Angeles'ta sakin bir hayat sürmektedir. Kızı Kim ve eski karısı Lenore'ın can güvenliğini sağlamış, kendi kozasına çekilmiştir. Öte yandan Lenore'in şimdiki eşiyle evliliğe dair sorunları vardır ve kızı Kim tüm sevgisine rağmen babasına açıklayamadığı bir sırrı saklamaktadır. Kafasını arkadaşlarıyla boşaltmaya çalışırken, Bryan'ın başına hiç umulmadık yeni belalar gelecek ve eski ajan büyük bir kovalamacanın içinde kendisini gerçeğin peşinden koşarken bulacaktır...
Aksiyon ve gerilim sinemasının usta aktörü Liam Neeson'ın başrolü üstlendiği Taken üçlemesinin son halkası olan filmin yönetmenliğini Olivier Megaton sürdürürken, senaristler ise Luc Besson ve Robert Mark Kamen. Filmde Nelson'a eşlik eden isimlerse Forest Whitaker, Sam Spruell, Dougray Scott, Dylan Bruno, Maggie Grace ve Judi Beecher... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

DjAnda : Bu ailenin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir! Aileden birileri sürekli kaçırılıyor. Taken 4' çekilirse bu sefer de adamın torunu kaçırılır ve olaylar meksika ya da başka bir güney amerika ülkesinde geçer!

İlk film güzledi. İstanbul'da çekilen vasatın altındaydı. Evlerine dönünce yine ortalama bir kovalamaca filmi olmuş. Yani bu tür için yeni bir şey sunulmamış. İzle-unut!
Bardock : Tabii ki de ilk film kadar iyi değildi ama ikinci filme göre bayağı iyi geldi. Yalnız bazı şeyler çabuk geçiştirildi gibi geldi. Bir de pek sinemada para verilecek bir film değil hani.
lotusimpact : Tadı kaçmış serilerden biri. Usta aktör Liam Neeson pek çok farklı filmde de oynuyor bu serinin arasında neden bu filme devam etmeyi seçti bilmiyorum. İlk film gerçekten iyiydi ikinci istanbul faciasını konuşmaya gerek yok zaten bu film ise bitsin artık bu seri der gibi olmuş. Evde izlenebilir kendini tekrar eden bir aksiyon filmi.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1466[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL