Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: New York'a Hoşgeldiniz (2014) Welcome to New York TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Abel Ferrara

Senaryo: Abel Ferrara , Christ Zois

Ülke: ABD, Fransa

Tür: Dram

IMDB Puanı: 71

Vizyon Tarihi: 31 Ekim 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Fransızca



[hakkinda]Dünyanın en güçlü insanlarından biri olan Mr. Deveraux, her gün trilyonlarla oynar ve ülkelerin ekonomik kaderlerini bir nevi elinde tutar. Deveraux'un en büyük hayali bir gün dünyayı değiştirmektir. Ancak seks maceraları sonunda başına onaramayacağı bir dert açar. Uluslararası bir skandalın baş aktörü haline gelmiştir ve durum gücünü, parasını ve şöhretini yerle bir eder.

Film, IMF'nin eski Fransız başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın hayatı ve 2011 yılında karıştığı skandalın hikayesinden esinlenilerek oluşturulan yapıtın yönetmeni Abel Ferrara; başrolleri ise Gérard Depardieu, Jacqueline Bisset ve Anne Sinclair paylaşıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Sarkat : +18 ne zaman dram olmuş sormak lazım. Gérard Depardieu sevişsin diye film yapmışlar. Konu filan yok resmen erotik film çekmişler.
aysula : Yemin ediyorum hayatımda gördüğüm en kötü filmdi.Yönetmen esrar çekmiş çekmiş yapmış.Resmen Gerard Depardieu yu porno oyuncuları sınıfına sokmuş.Sadece 10 dakika dayanabildim...Berbattı...
aydin1972 : Şimdi olaya şöyle bakıyorum.. Bir senaryo geliyor depardieu kabul ediyor ve oynuyor.. Filimi bitiriyor eleştirmenler tarafından kötü eleştiri alıyor ardından amcam çıkıyor "bu film benim çektiğim en kötü filmdir sakın bu filime gitmeyin" diye kendisi demeçler veriyor şimdi arkadaş senaryo gelmiş sana beğenmediysen neden kabul edersin?.. Zannediyorum senaryoda baktı bol sevişme sahnesi var kabul etti.. Ardından, ulen kabul ettikte film kötü ne halt edicez dedi ve saçma sapan demeçler verip insanların kafasını karıştıdı.. Yok o bir şey değil Depardieu geçtimj. Bisset te oynuyor.. Bunlar paraya felanmı sıkıştılar acep..

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1420[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Filmin imdb puanı yüksek ancak yorumlarda erotik felan oldugu söyleniyor fragmandada gözüküyor izleyen arkadaşlar yorum atıp bilgilendirirlerse sevinirim ona göre indirecegim kaliteli bir yapım mı ?
Referans URL