Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şeker Adamın Laneti (1992) Candyman TÜRKÇE DUBLAJ DvdRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Bernard Rose

Senaryo: Clive Barker , Bernard Rose

Ülke: ABD

Tür: Korku

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 11 Eylül 1992 (Kanada)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Cabrini-Green Public Housing Projects, Near North Side, Chicago, Illinois, USA

Bütçe: $8,000,000 / Hasılat: $25,792,310

Nam-ı Diğer: Clive Barker's Candyman



[hakkinda]Öğrenci Helen Lyle Şeker Adam'la ilgili korkunç bir efsane olduğunu öğrenir. O, aynaya bakarak adını 5 kere tekrar ettiğin takdirde ortaya çıkan kancalı bir seri katildir. Merakına yenik düşerek küçük bir araştırmaya başlayan Helen kısa bir süre sonra inanılmaz bir av oyununu başlatmış olur. Yerel güçlerin hiçbir uyarısını dikkate almaz, bu arada tüyler ürpertici seri cinayetler işlenmeye başlar.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

berkdemiröz : Öncelikle bu tarz filmleri eleştirirken,korku sineması tarihindeki yeri ve yapım yılını dikkate almak bence çok önemli...Film şuan için izlendiğinde her ne kadar vasat bulunacak olsada,korku sinemasında gerek özgünlüğü gerekse farklı bir öcü adam imajıyla ayrı bir yer tutar...Ayrıca baş karakter Şekeradam mitolojik efsane olmasıylada emsallerinden farklıdır.Korku severlerin hayatlarında bir kez de olsa izlemelerini öneririm...10/7
Divxteam : Candy Man !
Candy Man !
Candy Man !
Candy Man !
Candy Man !

Sakın bu kelimeleri ayna karşısında söylemeyin !

Film içerdiği dehşet verici görüntüler ve ürpertici sahneleriyle beğenimi kazandı. Mantık hataları olduğunun farkındayım ama öyle abartacak ve filmi sulandıracak şekilde değil. Filmin diğer bir artısı ise sonunun oldukça gizemli ve merak uyandırıcı bir şekilde bitmesi.

İyi bir zaman geçirmek, korkuyu ,gerilimi,gizemi iliklerinize kadar hissetmek istiyorsanız izleyin derim..
filmerkan : ŞEKER ADAMIN LANETİ
[Candyman]═[1992]

- Eskiden izlemesem de eskiden izlemişim gibi hissettirdi. Dönemine göre fena değil diyebileceğim gerilimlerden. Amerika'da bu gibi efsaneler çok meşhurdur, bir de Bloody Mary vardı ki o 3 kez söylemenizi tercih ederdi.

- Ruhlar melekler tarafından öbür tarafa götürülmek için ikna edilirlermiş. Meleklerin ikna kuvveti neredeyse kusursuzmuş ama dünyada çok acı çeken kişileri ikna edemezmiş nadiren. Diğer efsanelerde de olduğu gibi Şeker Adam da bundan nasibini almış ve öfkeli bir hayalet oluvermiş.

- Tüyler ürperten fon müziğini uzun süre dinledim film bitiminde. Filmin ürpertici olmasında etkili bir rolü var. Bir de devam filmleri varmış, ama izlemeye pek niyetim yok. Arkadaşım "Bu bizde olsa amman şekker addam canım çekker addam diye çağırırlardı" demeseydi belki izleme hevesim olurdu. İyi seyirler.

- "Benim için masum kanlar dökecek diyecekler. Dökmek için değilse kan dediğin nedir?"

═Puanım:[6.2]═══★★☆☆☆═══IMDb:[6.5]═

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1417[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL