Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: oyun kurulumları için video upload sitesi!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
merhaba beyler, oyun kurulumlarını vimeo'ya up ediyoruzda 500 mb sınır mevcut. Dosyaları silmeyen ve boyut sınırı olmayan bir site tavsiye edermisiniz?
(15.12.2015 00:52)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhaba beyler, oyun kurulumlarını vimeo'ya up ediyoruzda 500 mb sınır mevcut. Dosyaları silmeyen ve boyut sınırı olmayan bir site tavsiye edermisiniz?

https://userscloud.com/ , https://www.pcloud.com/tr/ ikisini tavsiye ederim. Direk indirme gerçekleştiriyor sıkıntı yaratmıyorlar.
dostum bunlar dosya upload sanırım Gülümseme benim demek istediğim video upload sitesi eğer adminimizde kabul ederse ve üyelerimizin tavsiyeleri ile boyut sıkıntısı olmayan bir video upload sitesi belirliyeli Göz kırpma
(15.12.2015 01:11)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dostum bunlar dosya upload sanırım Gülümseme benim demek istediğim video upload sitesi eğer adminimizde kabul ederse ve üyelerimizin tavsiyeleri ile boyut sıkıntısı olmayan bir video upload sitesi belirliyeli Göz kırpma

bende dosya sandım. video youtube den bile yaparsın bir sürü site var en basitidinden dailymotion var.
youtube siliyormuş maalesef ki böyle kaliteli boyutu sınırsız veya enazından çok olsun.
(15.12.2015 01:24)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]youtube siliyormuş maalesef ki böyle kaliteli boyutu sınırsız veya enazından çok olsun.

dediğim gibi dailymotion u dene orda 1080 p ye kadar video ekleyebiliyorsun. kolay kolay da silindiğini görmedim daha
Hayırdır haftada 500 mb lık kurulum çekiyorsunda benim haberim mi yok Gülümseme dailymotion da siliyor test edildi onaylandı sonuçta içeriğimiz normal değil.
Yahu tek epostayla yurutmek istiyorum yeni hesap filan güzel degil baska yokmu site. Açık Ağızlı Gülümseme

Çok çalisiyorum nabayim Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL