Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Syriana | 2005 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Stephen Gaghan

Senaryo: Stephen Gaghan , Robert Baer

Ülke: ABD

Tür: Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 7.0

Vizyon Tarihi: 17 Mart 2006 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Urdu, Arapça, Farsça, Fransızca, Çince

Çekim Yeri: Annapolis, Maryland, USA

Bütçe: $50,000,000 / Hasılat: $79,315,288

Nam-ı Diğer: See No Evil



[hakkinda]Farklı ülkelerde yaşayan, farklı hedefleri olan karakterlerin zekice kotarılmış bir senaryoda birbirleriyle ilişkilendirilerek, paralel bir kurguyla anlatıldığı Syriana; çarpıcı müziğinin katkısıyla temposunun hiç azalmaması, yıldızlardan oluşan güçlü oyuncu kadrosu, mekan çeşitliliği ve görüntü yönetimindeki ustalıkla başarıya ulaşan politik bir entrika filmi.

Robert Baer’in yazdığı See No Evil adlı kitaptan uyarlanan Syriana’yı Stephen Gaghan yazdı ve yönetti. Yapımcıları arasında George Clooney ve Steven Soderbergh’in bulunduğu filmin müziği ise Alexandre Desplat imzasını taşıyor. George Clooney, Matt Damon ve Jeffrey Wright’ın başrollerini üstlendiği Syriana’nın diğer oyuncuları ise Chris Cooper, William Hurt, Mazhar Munir, Tim Blake Nelson, Amanda Peet, Christopher Plummer ve Alexander Siddig’ten oluşuyor.

Özet: Cnbce [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ArsoN : Çok çok iyi bir film. Diyaloglar üzerine kurulu bir film ama anlatmaya çalıştığı şey zaten aksiyonla, macera yada komediyle anlatılacak bir şey değil. Yine Amerikanın çıkarları uğruna neler yaptığını gördük, katı arap rejimlerine demokrasiyi, laik tutumu öneren Amerikanın ülkesine bu demokrasiyi getirmek, kadınlara seçme hakkını verip, bir nevi amerikan mandasından çıkmak isteyen bir prensi petrol elden gidecek diyerek terörist ilan etmesi gibi arka plan düzenbazlıklarını göreceksiniz.
Mr_Nobody : Filmin konusu başta ilgimi çekmişti ve bu nedenle izlemiştim ve gördüm ki konunun hakkı gerek oyunculuklarla gerekse kurguyla ve mesajlarla çok çok iyi verilmiş. Film tam anlamıyla objektif bir şekilde gerçekleri yansıtıyor Ortadoğu'da ABD'nin yaptığı petrol avcılığını ve bu uğurda kullandığı maşalar (devlet yöneticileri) ve bu yöneticilerin tıpkı ülkemizdeki gibi vatanlarına ettikleri ihanetler çok başarılı bir biçimde anlatılmış. Filmde ben en çok Prens Nasir karakterini sevdim. İzlenmesi gereken filmlerden birisi...
kuzeydebiryer : Sevgili jeekepy_35'in yorumlarını okurken yıllar önce seyrettiğim bu filmi bir kez daha hatırlamış oldum. İzlenmesi gereken filmlerden biri.

Fragman


[hide]
[upto2]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1126[/upto2]
[fichi2]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1390[/fichi2]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL