Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Jdowlanderle alakalı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Neden ? Bu arada idmyi indirdim filmdi durdur yapıp kapattım pcyi yeniden açtım indirmeye devam ediyor sıkıntı yok jdowlanderle bunu yapmadıgı oluyordu sorun verdigi oluyordu.İdm elektrik kesintilerinde pcnin aniden kapanmasındada yeniden açtıgımda kaldıgım yerden devam eder mi bir bilgi sahibimisin ?
Elektrik kesintisi nedeniyle kaldığı yeri kaydedememiş veriler bozulmuş olabilir bu durumu hiç yaşamadığım için yorum yapamıyıcam ne yazık ki arkadaşların dediği gibi idm deneyebilirsin.
(12.12.2015 20:19)DarkBlue Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neden ? Bu arada idmyi indirdim filmdi durdur yapıp kapattım pcyi yeniden açtım indirmeye devam ediyor sıkıntı yok jdowlanderle bunu yapmadıgı oluyordu sorun verdigi oluyordu.İdm elektrik kesintilerinde pcnin aniden kapanmasındada yeniden açtıgımda kaldıgım yerden devam eder mi bir bilgi sahibimisin ?

Etmese bile IDM'de indirme adresini yenile diye bir seçenek var. Sunucudan gelen indirme adresini oraya yapıştırarak kaldığı yerden(parçadan) devam eder. IDM'yi kurduğunda otomatik olarak bir dosyayı 8 parçaya böler ve öyle indirir.

Fakat yine de elektrik gitmesi sonucu bilgisayarın ani kapanması indirilen parçaların bozulmasına neden olabilir.
Cevaplayan herkeze teşekkürler ilgilendiginiz için artık idm kullanıyorum umarım memnun kalırım.
Rica ederiz...
Sayfalar: 1 2
Referans URL