Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hitman Absolution Denenmesi gerek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

[Resim: ekgWjD.png]
Hitman Absolution
Orijinal suikastçinin şimdiye kadarki en kişisel kontratını almasını işliyor. Ajansı tarafından ihanete uğramış ve polis tarafından aranan bir haldeyken, Ajan 47 kendisini, kirli ve ahlaksız bir dünyanın içinde kurtuluşu ararken bulur.
[Resim: KlyW9r.jpg]
Dünyayı Ajan 47’nin gözlerinden görün. Düşmanınızın muhtemel devriye rotasını sezin. Kaçış yolları, silahlar ve kullanılabilecek kısayollar için çevreyi gözlemleyin. Düşmanlarınızın arasına karışmak veya başka birinin kimliğini alarak düşmanlarınızın tam ortasındayken bile gerçek kimliğinizi gizlemek için içgüdülerinizi kullanın. Veya daha agresif olun ve oyuncuya, ölümle yaşam arasında çizgi üzerinde birçok düşmanı aynı anda indirme imkanı sunan yepyeni “Point Shooting” özelliğini kullanın.
[Resim: KrV2Ra.jpg] Bireysel Yorum
Gerçekten oynanması gerek bir oyun .Size verilen görevlerde öldürme sitili tamamen size kalmış ister gürültülü bir şekilde indirin isterseniz profeesionelce sessiz bir seçimde ölüdürün .
[Resim: xVLMLv.jpg]
Aksiyon ve gerilimin bol olduğu bu oyunda görsel efekler de iyi bir çalışma yapıldığı belli . Kostum değiştirme ve iç güdü gibi bağzı yeteneklere sahip bir karakterimiz var .
Yardımcı ola bildiysem ++ Gülümseme
Biraz kısa olmuş ama yinede teşekkürler.
Bağzılarına bakıyorum uzun uzun paylaşım yapıyorlar . Bende önemli olan yerlerini ekledim kısa bir özet çıkartım . Uzun uzun yazanları okumayı pek sevmiyorum size yararı dokunacağını düşündüm . Teşekkürler yinede yorum için
(20.01.2014 19:53)micrap83 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bağzılarına bakıyorum uzun uzun paylaşım yapıyorlar . Bende önemli olan yerlerini ekledim kısa bir özet çıkartım . Uzun uzun yazanları okumayı pek sevmiyorum size yararı dokunacağını düşündüm . Teşekkürler yinede yorum için

Haklısın.
çok güzel olmuş
Her zaman oynamak istediğim bir oyundu
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar .
Referans URL