Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tehlikeli Oyun (2014) Beyond the Reach TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jean-Baptiste Léonetti

Senaryo: Robb White , Stephen Susco

Ülke: ABD

Tür: Gerilim

IMDB Puanı: 5.5

Vizyon Tarihi: 10 Temmuz 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Nam-ı Diğer: The Reach



[hakkinda]Oyunu kurallarına göre oynayan iş adamı Madec ve çaylak yardımcısı Ben, rakiplerine karşı tehlikeli bir oyun oynarlar. bu avcılık gezisi Mojave Çölü ne taşınır ve esaslı bir kovalamacaya dönüşür...

Robb White ın romanından uyarlanan filmin yönetmeni Jean-Baptiste Léonetti. Filmin başlıca rollerini ise Hanna Mangan Lawrence, Michael Douglas ve Jeremy Irvine üstleniyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

KorJawa : Gerçekten güzel bir gerilim filmi olmuş. Seyredin pişman olmazsınız
denisilin : izlemesi güzel bir filmdi heyecan dozu zaman zaman yüksek, manzaralar güzel vs. ben sona takıldım bu filme göre biraz basit kaçmış sanki ama her türlü izlenir!
lotusimpact : İyi başlayıp her geçen dakika artan gerilim ile devam eden ancak amatörce bitirilmiş bir sonla heba edilmiş bir gerilim filmi. Kedi fare oyunu gibi giden biraz hayatta kalma mücadelesi diyebileceğimiz türünün sıradan örneklerinden. Sonunu kafaya takmayacaksanız izleyin derim.
Sürprizbozan: GösterGördüğünün rüya olduğunu gösterip ters köşe yaptıktan sonra adamın yine orada bitmesi ve kızın çocuğun verdiği silahla daha olmadan tahmin edilebilir bir şekilde adamı vurması o kadar klişe ki. Madem kafayı elemana taktın iki tane kiralık gönderip işini bitirecekken çelik yelek bile giymeden bodozlama eve dalıp Liam Neeson vari artisliği yaptıktan sonra vurlup gebermen kimi şaşırttı acaba.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1352[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL