Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İmdb 250
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bayadır takip ediyorum 1 konu bile açılmamış yönetici mod arkadaşlardan ricam o kategoriyede bakmaları çünkü açılmış kategori böyle bir düşünce var ki açılmış bir konu bile yok aylardır umarım geregi yapılır teşekkürler iyi forumlar.
Aylardır? Daha bu hafta yada geçen hafta açtık bari abartmayın yav.
Dediğiniz yer burası sanırsam?
http://www.imdb.com/chart/top

Buyrun 1 den başlayarak vereyim konuları:
Altyazı:http://torrentv.net/konu-The-Shawshank-Redemption-1994-Esaretin-Bedeli-Zamunda-Hizli-Torrent.html
Türkçe Dublaj:
http://torrentv.net/konu-Esaretin-Bedeli...Indir.html

2.
The god father
http://torrentv.net/konu-Baba-1972-The-G...Indir.html

Daha devam etmelimiyim arama kutusu var yukarıda oradan bulabilirsiniz.
(04.12.2015 19:43)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aylardır? Daha bu hafta yada geçen hafta açtık bari abartmayın yav.

Pardon ben öyle hatırlıyorumdur o zaman adminim insanız hatamız olur sizinde bizimde.
Throvision hocam dedigimi yanlış anladın herhalde sen ben imdb diye sitede kategori olmuş o kategori boş onun içinde olması gerekiyor 250 filmin yani en azından benim anladıgım öyle aramadan istersem bulurdum ama filmindiriyoruz.bizdede böyle bir kategori vardı diye hatırlıyorum yanlış olabilir ama ben öyle hatırlıyorum içinde filmler vardı.
Oraya eklenmek zorunda değil sen filmin adını arat bulursun en kısa zamanda konular taşınır oraya. Veya o boş katagori kapatılır.
Sen yetkilimisin film kategorisinde fantom yada yetkili arkadaş bir açıklama yaparsa daha iyi olur bence taşınacak filmler çünkü böyle bir kategori yoktu yokken dedigin dogru arat bul yapılır ama açıldıysa filmler taşınır diye düşünüyorum.
Ben ne diyorum?
Oraya eklenmek zorunda değil sen filmin adını arat bulursun en kısa zamanda konular taşınır oraya. Veya o boş katagori kapatılır.
Dedin ya hocam kategori açıldıysa mutlaka içine konur dedim bende boş kalmaz zaten bu kategori içinde toplama düşünceleri olmasalardı açmazlardı ama sen arat bul dedin ya arat bul yapmama gerek yok zaten kategoriye filmler konuyor neyse böyle yazışma uzamasın ikimizde aynı sitenin iyiligi için konusuyoruz
Referans URL