Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Zincirsiz (2012) Django Unchained TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Quentin Tarantino

Senaryo: Quentin Tarantino

Ülke: ABD

Tür: Western

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 01 Şubat 2013 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Almanca, Fransızca

Çekim Yeri: Jackson Hole, Wyoming, USA

Bütçe: $100,000,000 / Hasılat: $425,368,238



[hakkinda]Amerikan İç Savaşı’dan 2 sene öncesinde, Güney bölgesinde geçen film Köle Django’nun Alman asıllı ödül avcısı Dr. King Schultz ile yolunun kesişmesiyle başlıyor. Django, eski efendisini ölü ya da diri ele geçirmek isteyen Schultz ile anlaşmaya varır ve özgürlüğü karşısında Brittle kardeşleri kendisine getirme sözü verir. Görev başarıyla tamamlanır ama ikilinin yolları ayrılmaz Schultz ve Django beraber Güney’in en çok aranan suçlularının peşine düşerler…

‘Avlanma’ hünerini her geçen gün geliştiren Django’nun artık tek bir hedefi vardır: köle ticareti yüzünden kaybettiği eşi Broomhilda’yı bulmak ve onu kurtarmak... Bu hedef onları kötü şöhretli “Candyland” çiftliğine ve çiftliğin sahibi olan Calvin Candie’ye götürecektir…

Sinemanın dahi çocuğu, Oscarlı Quentin Tarantino'nun uzun süre üzerinde çalıştığı Spagetti Western türündeki projenin başrollerinde Jamie Foxx, Christoph Waltz yer alırken, Kerry Washington, Leonardo DiCaprio ve Samuel Jackson gibi yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosu göz dolduruyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

crimson_ : Çuval muhabbetine bittim cok komikti.
BibulousBastard : Tarantino'nun köleliğe başkaldırısı olarak niteleyebileceğimiz, spagetti western tarzı filmi.
Sürprizbozan: GösterChristoph Waltz; Dr. King Schultz rolüyle Altın Küre'de en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kaptı. Hali hazırda Oscar'a da aynı kategoride aday olmuş durumda. Waltz'un Inglourious Basterds ile yaptığı patlamanın Django Unchained ile devam ettiğini görmek sevindirici. Böylece Waltz'u daha çok izleme imkanımız olacak gibi.

Jamie Foxx'un oyunculuğunun da kaliteli olduğunu söylemekte fayda var. Abartılı karakterinin hakkını vermeyi başarmış. Leonardo Dicaprio da idare etmiş diyebiliriz. Ancak Samuel L. Jackson tam anlamıyla harikulade bir iş çıkarmış. Ellerinden öperim, ellerinden. Jackson'ın oyunculuğu her ne kadar harika olsa da, canlandırdığı karakterin kraldan çok kralcı tutumunun bir eleştirisi olarak Tarantino tarafından en büyük cezanın kurbanı olduğunu söyleyebiliriz. Filmin tek kötü oyunculuğu Django'nun karısı rolündeki Kerry Washington'dan gelmiş. Maalesef bu oyuncu kadrosu içerisinde fazlasıyla sırıtıyor.

Filmin 165 dakika olması kimseyi korkutmasın. Zira temposu yüksek bir film. İlk kırk-kırk beş dakikadan sonra bir ara düşer gibi olsa da, sonradan kendisini yeniden toparlıyor ve gümbür gümbür ilerlemeye devam ediyor. Bu tempoya eşlik eden şarkıları da unutmamak lazım tabi ki. Filmin müzikleri oldukça kaliteli.

Spike Lee köleliğin spagetti western bir filmin malzemesi olamayacağını, dolayısıyla da filmi izlemeyeceğini söyleyerek sert bir çıkış yaptığını hatırlatmakta fayda var. Spike'ın haklılığı tartışılabilir, ancak filmdeki sadece absürt "KKK" sahnesini izlese dahi fikrinin fazlasıyla değişebileceğini düşünüyorum. At sırtında olsam attan düşerdim, öyle bir sahne.
Tarantino filmlerinde görmeye alıştığımız sağlam replikler, absürt durumlar-karakterler ve olaylar, bolca mizah, bolca şiddet ve kan bu filmde de var. İzlenmesi gereken güzel bir film olmuş.
Symphonyoflove : Sürprizbozan: GösterSamuel L. Jackson'un Steven karakterini Django'dan önce ben gebertmek istedim. Jackson'u tebrik etmek gerek harika yağcı rolü kesmiş. Resmen yaladı durdu Calvin Candie'yi.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1266[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Link nerede
(05.12.2015 01:30)Kel_Bald Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Link nerede
1Fichier yazan buto linktir. Ona tıkla.
teşekkürler süper film
Paylaşım için Teşekkürler.
Referans URL