Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Özgürlük Yolu (2007) Into the Wild TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Sean Penn

Senaryo: Sean Penn , Jon Krakauer

Ülke: ABD

Tür: Macera , Biyografi , Dram

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 09 Nisan 2008 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Danimarkaca

Çekim Yeri: Anchorage, Alaska, USA

Bütçe: $15,000,000 / Hasılat: $18,427,795

Nam-ı Diğer: Into the Wild



[hakkinda]Christopher McCandless üniversiteden mezun olduktan hemen sonra iş, aile ve sorumluluk gibi ağırlıkları geride bırakıyor. Bütün parasını yakıyor ve Alaska'da doğa ile birebir yaşamak için yola koyuluyor.

McCandless, uzun yolculuğu boyunca bin bir tür macera ve bin bir tür insan ile karşılaşıyor. Grand Canyon'da river rafting yapıyor, doğayı kendine ev ediniyor, orta yaşlı bir hippi çift ve özellikle yaşlı yanlız bir adamla unutulmaz birer ilişki kuruyor.

McCandless, iki yıllık yolculuğu boyunca bir kez bile ebeveynleri ve en önemlisi her şeyden çok sevdiğine inandığımız kız kardeşi ile haberleşmiyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

g.c. : İzledikten sonra üzerimde ki etkinin geçmesi günlerimi aldı ve ben o etkinin geçmesine üzüldüm... Çok etkileyici bir film, bire bir yaşanmış olay olması ise filmi çarpıcı kılıyor.

Chris, ailesi ve çevresinden kaçış yolu olarak herşeyini geride bırakıp kendini vahşi hayata atar, ne telefon ne kimlik ne de başka birşey artık Chris yoktur. Kendine bir karakter yaratıp insanlığın kokuşmuşluğundan kaçıyordur.
izlerken aklıma gelen şu oldu; kaç yaşında olursa olsun izleyen insanın içinde ki kaçma dürtüsünü uyandırıyor..

2.5 saatlik film hem görsel olarak hem senaryo olarak hemde oyuncuların performansları olarak dört dörtlük yapılmış.

9,5 / 10
Zamzumi : Birkaç şey eklemek istedim sadece filmi çok önceden seyretmiştim ama bilmeyen arkadaşlar için belgeselinde geçen bir yeri paylaşıcam sizlerle.
Sürprizbozan: GösterSupertramp abimizin filmde artık doğadan ayrılıp evine döneceği ve bunu yapmak için nehiri geçmesi gereken bir yer vardı. Azgın nehiri geçemiyor bunun sonucunda ölüyordu. Belgeselde o halkın yerlileri bahar mevsiminde buzların iyice eriyip nehiri genişlettiği, fakat nehirin 1-2 km. ilerisinde nehirin daraldığını söyleyenler var. Supertramp abimiz ise bu yolu yürümek aklına gelmiyor ve kaderin cilvesi de bu olsa gerek bunun sonucunda ölüyordu.
orcanmaktal : hayatımda izleyebileceğim en iyi filmdi 2.5 saat ağladım hala da hayatımın en iyi filmi

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1265[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL