Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: PS4 İnceleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
PS4 oyun dünyasına farklı bir boyut açıyor


[Resim: 138.jpg]

Playstation 4'ü tek cümleyle özetlemek gerekirse "dünyanın en güçlü oyun konsolu" diyebilirim . Yeni işlemcisiyle bir önceki versiyondan tam 16 kat daha hızlı, görüntüleri ise fark edilir derecede detaylı . Sosyal ağlara entegre edilen konsolda ekran görüntünüzü paylaşmanız veya internetten canlı olarak yayınlamanız mümkün . Bir oyunu daha cihazınıza indirirken oynamaya başlayabiliyor , oyunu kapatmaya gerek kalmadan kolayca başka işlemlere geçiş yapabiliyorsunuz .

[Resim: PS4.jpg]

Güncelleme yapmak için onlarca dakika bekleme sorunu da aşılmış . Yeni oyun kumandası DualShock 4 üzerinde dokunmatik bir bölge var , buradan oyunda ekstra özelliklere ulaşabiliyorsunuz . Alt tarafa yerleştirilen ışıklı çubuk oyun içerisindeki durumunuza göre renk değiştiriyor . Üzerindeki mono hoparlör ise oyun deneyimine farklı bir zenginlik katıyor . PS4'ün ilginç özelliklerinden birisi de portatif oyun konsolu PS Vita ile eşleşebilmesi . Televizyonu kapatıp , aynı WİFİ alanı üzerindeki bir PS Vita üzerinden oyununuza devam edebiliyorsunuz .


[Resim: playstation-4.jpg]

Eksta olarak satılan PS Camera , hareketlerinizi algılıyor . Sonuç olarak PlayStation 4'ün oyun dünyasına yepyeni bir boyut getirdiğini söylemek mümkün . Henüz oyun sayısı az, ama yazılımcılar cihazın potansiyelini keşfettikçe çok farklı deneyimler yaşayacağımız kesin .

Artıları (+) Yüksek performans, hızlı ve kesintisiz oyun deneyimi , sosyal medya entegrasyonu , oyuna PS Vita üzerinden devam etme özelliği.

Eksileri (-) Oyun sayısı şimdilik az, PS3 oyunlarını desteklemiyor , müzik CD'lerini çalmıyor .


KAYNAK : 19.01.2014 Zaman Gazetesi .
Çok iyii yaa .D
(20.01.2014 16:27)ZT Fast Up Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok iyii yaa .D

Saol Açık Ağızlı Gülümseme
Ekrana Cekib Goturesim Geliyor Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL