Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Great Gatsby (2013) - Muhteşem Gatsby - TÜRKÇE DUBLAJ - BRRip - Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Baz Luhrmann

Senaryo: Baz Luhrmann , Craig Pearce , F. Scott Fitzgerald

Ülke: Avustralya, ABD

Tür: Dram , Romantik

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 17 Mayıs 2013 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Sydney Polo Club, Richmond, New South Wales, Australia

Bütçe: $105,000,000 / Hasılat: $351,040,419



[hakkinda]Yazarının anlatımı ile Gatsby'nin hikayesine ortak oluyoruz. Masallardaki gibi bir hikaye ama masallardan farklı. Hayatla ilgili önemli noktaları işaret eden ve hatta eleştiren güzel bir aşk hikayesi. Senaryonun gerçekçiliği ve harika görsel efektleriyle muhteşem bir film sizleri bekliyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Fraghera : Yazarının anlatımı ile Gatsby'nin hikayesine ortak oluyoruz. Sürprizbozan: GösterMasallardaki gibi bir hikaye ama masallardan farklı olarak mutlu sonla bitmiyor. Hayatla ilgili önemli noktaları işaret eden ve hatta eleştiren güzel bir aşk hikayesi. Senaryonun gerçekçiliği ve harika görsel efektleriyle muhteşem bir film.

9gag'de Muhteşem Gatsby'nin görsel efektleri videosunu izleyip ardından da filmin kendisini izlediğim için pişmanım. Tüm o yeşil perdeli sahneleri hatırladım ve bu, seyir zevkimi de, filme bakışımı da değiştirdi. Sanırım çağımızda spoiler böyle de olabiliyor. Bundan sonra bir filmi izlemeden önce yorumlara bakmadığım gibi o filmle alakalı videolara da bakmayacağım.

Ben filmi beğendim, tavsiye ederim.
Lostprophet : Fırsatım olsaydı sinemada izlemeyi planlıyordum fakat olmadı. Keşke sinemada izleseymişim.

Beklentim düşük olarak oturdum bilgisayarın karşısına. Fakat beklentimin kat ve kat üstüyle karşılaştım.

Büyük bir zevkle izledim 2 saatlik filmi hiç sıkılmadan. Mükemmel senaryo, harika oyunculuklar, harika müzikler ve görsel bir şölen. Ayrıca makyajlar da çok güzeldi.

Senaryo için F. Scott Fitzgerald'ın, film için Baz Luhrmann'ın ellerine sağlık. Kitabı okumadığım için (ki pişmanım, ilk fırsatta alıp okumayı düşünüyorum) tam olarak nasıl uyarlandığını bilemeyeceğim ama bana Baz Luhrmann filmi iyi kotarmış gibi geldi. Harika bir hava yakalamış.

Bütün oyunculuklar harikaydı. Özellikle ve özellikle Di Caprio'nun son 3 senede müthiş filmlerde neden rol aldığını ve onların neden müthiş olduğunu tekrar gösterdiği bir film olmuş.

İzlerken çok keyif aldım. Önemli bir eksisini görmedim. Bence kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.
marlasinger01 : DiCaprio oyunculuk dersi vermiş , dizilerdeki aşkları izleyip aşkı "ten" sanıp inananlara bu film izlettirilmeli zira aşk "feda"dır

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1065[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1247[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL