Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hummingbird (2013) - Çılgın Joe - TÜRKÇE DUBLAJ - BRRip - Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Steven Knight

Senaryo: Steven Knight

Ülke: İngiltere, ABD

Tür: Aksiyon , Suç , Dram

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 28 Haziran 2013 (ABD)

Dil: İngilizce, Lehçe, Çin Lehçesi, İtalyanca

Çekim Yeri: Three Mills Studios, Three Mill Lane, Bow, London, England, UK

Bütçe: $20,000,000 / Hasılat: $34,956

Nam-ı Diğer: Redemption



[hakkinda]Joey Jones (Jason Statham), Afganistan'da kendi biriminin bir top atışıyla paramparça olmasına tanık olduğundan beri Londra sokaklarında yaşamaktadır. Bir yandan geçmişini unutmaya, bir yandan da yeni problemlerden uzak durmaya çalışmaktadır.

Acımasız bir çeteden kaçarken Convent Garden'da zengin bir adamın dairesine girer ve üst sınıf kimliğine bürünür. Joey arkadaşı ve sponsoru Rahibe Cristina ile günah çıkarmaya giderken, hamile kız arkadaşı bir nehirde ölü bulunur. Bu olay üzerine Joey bu cinayetin sorumlusunu bulmak için Çin mafyasındaki bağlantılarını kullanmak zorunda kalır. Joey adaleti sağlayana kadar durmayacaktır.

Ünlü senarist Steven Knight'ın yönettiği Hummingbird, korkunç bir geçmişe sahip yaralı bir adamın, -bu kendi kurallarını yıkmak anlamına da gelse- doğru olanı yapmak için mücadele etmesini konu alıyor... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

disconnect : Acele değil ama çabuk çabuk, beğenerek değil ama seri seri izledim.
Mert Yıldız : Son yıllarda nerdeyse bütün Statham filmlerini izledim, bir maçın özetini tekrar tekrar izlemek gibi. Yine azıcık aksiyon, havalı dövüş sahneleri, kahramanlık vs. olacak. Artık izleyesi gelmiyor insanın ama buna da bakalım belki değişik bir şeyler vardır.
Avangart : Orduda makine haline gelmiş, yaşadığı olaylar sonucu travmaya girmiş ve bu travmadan çıkamayan bir adamın hikayesini izledim. Film türünde belirtilen gerilimden fazla eser yok. Melankolik ruh hali film boyunca neredeyse hiç susmayan müzikle devam ediyor tek tük çıkan aksiyon sahneleriyle de film hareket kazanıyor. Fazla beklenti içine girmeden izleyin derim.

Aranelevo'ya güzel ve jet hızındaki çevirisi için teşekkür eder, iyi seyirler dilerim.

5,5/10

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1062[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1244[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL