Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The East (2013) - Doğu - TÜRKÇE DUBLAJ - BDRip - Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Zal Batmanglij

Senaryo: Zal Batmanglij , Brit Marling

Ülke: ABD, İngiltere

Tür: Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 6.9

Vizyon Tarihi: 20 Ocak 2013 (ABD)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Washington, District Of Columbia, USA

Bütçe: $6,500,000 / Hasılat: $2,268,296



[hakkinda]Eko-anarşist bir yapı olan The East'in hedefinde yolsuzlukları ve suç dosyaları örtbas edilen belli başlı şirketler vardır. Küresel elitlere kendi sömürülerinden biraz olsun tattıran bu grubun eylemleri, kısa süre içinde ana akım medya'da yankı bulur. Özel bir güvenlik şirketi olan Hiller Brood, eski bir FBI ajanı olan Sarah Moss'u VIP müşterilerin koruması olarak işe alarak örgütün içine sızması için görevlendirir. Örgütün içine girdikten sonra özellikle grubun lideri Benji ile yakınlaşan Sarah, The East'in fikirlerini ve ideallerine de sempati duymaya başlar. İki farklı dünyada iki rol arasında kalan kadın, şimdi bir seçim yapmalıdır. Dünyada son yıllarda ekolojik tahribat yapan şirketlere karşı yıkıcı doğrudan eylemler gerçekleştiren ve ABD'de en tehlikeli "terör" örgütleri listesine alınan Earth Liberation Front adlı örgüte gönderme yapılan film bu senenin merak edilen bağımsız yapımlarından bir tanesi. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Serkan Aydemir : Zamanla insanoğlu var ettiği gerçeğini doğayla buluşturarak o ana kadar dost geçindiği bu dünyaya ihanet etmeye başladı. Günümüzde bu ihanet artık görünür boyutundan çıkıp gizli saklı işlenmeye devam etmekteydi. Bizler yani aslında her şeyi bilip ama olan tüm bu haksızlığa tepki vermeyenler, birkaçımız hariç, yüzünden dünya daha da batmaya başladı. Biri size tokat attığında elinizi kaldırmalısınız. Bu filmde tam olarak bunu yapıyor. İnsanlara insanlığın doğayla birlikte gideceğini hatırlatıyor. Bu gibi filmlerin aslında var ettiği gerçeği anlamak daha önemli diye düşünüyorum. Dünyayı ırklara, dinlere ve dillere ayırarak aslında var olan asıl benliğimizi unuttuk. İnsanlığımızı.... Bazı kişilerin kendi çıkarları için diğer bütün insanlığı yok etme çabası küresel ısınmanın boyutunu daha da arttırdı. Bu gibi olguları hesaba katarak izleyin filmi. Emperyalist güçlerin ne derece kan emici yaratıklar olduklarını tekrar tekrar göreceksiniz. Siz belli başlı ideolojilere saplanıp kalırken aslında bu gibi tiplerin ceplerine paraları götürdükleri gerçeğini.... Sırf zevkleri uğruna o kadar masum hayvanı öldüren zihinlerin ne derece yasaklanması gerektiğini göreceksiniz. Aslında hepimiz aynı şekilde doğrular için mücadele etseydik yanlışlar o kadar yok olmaya başlayacaktı. Bugün hala rengi, dili, dini yüzünden dışlanan insanlar var. Hepimiz aynıyız aslında hepimiz birer ruhuz. Hepimiz insanız. Kimsenin dili, dini, ırkı kimseden üstün olamaz. Film o kadar iyi geldi ki bana bu gibi toplumu koruyan insanlara katılmak ayrı birer onur gerçekten. Fedakarlık ne demek onu göreceksiniz. Günümüzde bu gibi birkaç örgütün devlete ters gelmesiyle hemen terörist ilan edilmelerine şahit olacaksınız. Unutmayalım bugün çıkan yasalar, yapılan yenilikler çoğu zaman sadece zenginler içindir. Filmin içini fazla anlatmayacağım. Güzel bir film. Bu yazımda ne demek istediğini anlayacaksınız zaten. Oturun izleyin. En azından bir iki saat insan olduğunuzu hatırlayacaksınız. En azında artık var olan sistemi biraz daha eleştirme başlayacaksınız.
explntr : Son derece önemli bir konuya değinen bu film dikkatlice izlenip üzerine düşünülmeli bence.
Karaagac : Bazı noktalarda mantık hatası olduğunu düşünsem de izlenmesi gereken bir film. Uzun zamandır film izledikten sonra gözlerimi duvara dikip bir şeyleri düşünmemiştim. Bu film istediği mesajı izleyiciye ulaştırabilen başarılı bir yapım.

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1061[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1243[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL