Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kaptan Phillips (2013) Captain Phillips TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Paul Greengrass

Senaryo: Billy Ray , Richard Phillips , Stephan Talty

Ülke: ABD

Tür: Biyografi , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 7.9

Vizyon Tarihi: 25 Ekim 2013 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Somali

Çekim Yeri: Malta

Bütçe: $55,000,000 / Hasılat: $218,791,811

Nam-ı Diğer: A Captain's Duty | Maersk Alabama



[hakkinda]2009 yılında Somalili korsanlar tarafından kaçırılan Maersk Alabama gemisinin ve Kaptan Richard Phillips'in gerçek hikâyesi. Filmin Başrollerinde Tom Hanks, Catherine Keener ve Michael Chernus bulunuyor. - Gönderen: Melih Adıgüzel [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ersandevrim : O bölgeden son 4-5 yılda herhalde 9-10 sefer geçmiş bir kaptan olarak yaşadıklarımızı çok iyi nakletmişler filme.
O sulardan her geçişimizde personeldeki tedirginlik korku ve endişenin sebebi işte o gözüken "sıska" herifler.
Sürprizbozan: GösterAslında bir şey eksik kalmış,filmdeki korsanlarda RPG roketatar yok,gerçekte sıklıkla gemiye yaklaşırken roket atıp kalasnikoflar la gemiyi tarıyorlar.
Bazıları yorumlarda abd propagandası diyorlar ama unutulmasın ki bölgede bizim de savaş gemilerimiz var gelen geçen her gemi acil durumda yardıma çağırabiliyor.Belki bu olaylar bu çağda korsanlık mı kalmış filan diye pek önemsenip medya da takip edilmiyor ama bizim deniz kuvvetlerimiz de bir çok korsan yakaladı.
Filmi amerikalılar yapıp ta rus donanmasını övecek değil zaten...Ne demişler sen de yap senin de olsun... (Çanakkale ile ilgili son dönemde yapılan filmleri gördükten sonra yapmasak sanki daha mı iyi ne!!! )
Sonuçta benim gibi bazı denizci arkadaşlar filmi izledikten sonra yorum yazmak istediklerinde bazı ufak nüanslar yakalayacaklardır pek tabiiki (korsan saldırısna karşı geminin etrafının dikenli tellerle çevrilmesi,tüm personelin saldırı anında kaçıp saklanacağı güvenle bölge -dümen dairesi-gibi vs.) ama o kadar kusur kadı kızında da olur bence....
kaanressam23 : - gereksiz uzatmalarla film iki saati aşıyor ve yine her zamanki gibi "bak bizim gemilerimiz, helikopterlerimiz, havada uçan, attığını vuran kahraman askerlerimiz, bayrağımız.. " şekli bilinçaltı "kahraman amerika" yerleştirme tarzı bir çalışma olmuş.. Sürprizbozan: Göster- filme bakarken somalili korsanlardan taraf oldum.. Sömürgeci ülkeler bu insanların yer altı yer üstü zenginliklerini yediler bitirdiler ve halen sömürü ekonomik, kültürel her alanda devam etmekte.. Onlara kalan sadece yoksulluk ve hastalıklar.. Kendi ülkelerinde kolejlerde büyüttükleri ve kültürleriyle besledikleri afrika kökenli çocukları o ülkelere c. Başkanı, başbakan yaptılar ve böylece kendi ülke hayranlıklarını oralara taşıdılar.. (bu işte fransızların, ingilizlerin eline kimse su dökemez) yarı diktatör rejimlerle bu ülkeleri halen sömürmekteler.. Ve somalili korsanlar neden türüyorlar, afrikada açlık ve sefalet ve hastalıklardan neden insanlar ölüyor.. Bunların sebepleri ne diye kendilerine sormadılar yada hiç sormak istemediler.. Oradan geçen gemilerdeki kaptan ve mürettebatın korku ve endişesine katılmamak ve onları haklı görmemek elde değil. Ancak onların yaşadıkları bizi bu gerçekleri görmekten men edemez. - sonra da bu kara kıtanın güzel insanlarını bu tür filmlere bize ''uzaylıı" gibi yutturmaya çalıştılar.. Zamanında kızılderili'lere yaptıkları gibi.. çocukken izlediğimiz kovboy filmlerde kafa derisi yüzen korkunç insanlar gördüğümüz kızılderili'lerin "haklı oldukları bir özgürlük mücadelesi verdiklerini" artık biliyoruz.. Onlara her türlü zulmü yapan sarıbenizli'lerin bir posta arabasına saldırmaları "onların bu haklı mücadelesini gölgelemez.. "
asab26 : Tom hanks performansı ile yine döktürmüş
Sonuna kadar sıkılmadan gönül rahatlığı ile izleyebilirsiniz.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1238[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Teşekkürler paylaşım için..
Referans URL