Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Charlie'nin Çikolata Fabrikası (2005) Charlie and the Chocolate Factory TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Tim Burton

Senaryo: Roald Dahl , John August

Ülke: ABD, İngiltere, Avustralya

Tür: Macera , Komedi , Aile , Fantastik

IMDB Puanı: 6.7

Vizyon Tarihi: 12 Ağustos 2005 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Albert R. Broccoli 007 Stage, Pinewood Studios, Iver Heath, Buckinghamshire, England, UK

Bütçe: $150,000,000 / Hasılat: $474,968,763

Nam-ı Diğer: Charlie and the Chocolate Factory: The IMAX Experience



[hakkinda]Willy Wonka'nin fabrikasında sizi hangi mucizeler bekliyor? Çikolata Odasında yumuşak nane şekerli çimenleri keşfe çıkın... Burma şekerden ejderha başlı bir tekneyle Çikolata Nehri'nde ilerleyin... İcat Odası'nda deneyler yapın... Yetenekli sincapları Fındık Odası'da inceleyin ve Televiyon Odası'na cam asansörlerle yolculuk edin. Sonsuz eğlence, biraz gizem... Ve en az bir Wonka Çikolatası kadar lezettli bir maceraya hazır olun.

Tim Burton'un yönetmenliğini yaptığı, Johnny Depp ve Freddie Highmore'un başrollerini paylaştığı film, Roald Dahl'ın klasik çocuk kitabından uyarlandı. Bu başdöndürücü film, yaratıcılık ve hayalgücü dünyasına Altın bir Bilet. Bu lezettli dakikaları kaçırmak istemezsiniz! [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kaanozan : film bitmeden çikolata yeme isteğini körükleyen başarılı tim b. yapımı.
Phoebus : Nasıl bir hayâl gücüdür bu Tim Burton'daki? Ağzı açık bırakacak türden filmler yapar hep. Johnny Depp ile beraber çalıştıkları her film ayrı birer başyapıt, tadlarından yenmiyor.

Sürprizbozan: GösterFabrikaya girmeye hak kazanan 5 çocuk da farklı hikayelere sahip ve her biri için ayrı bir şarkı hazırlanmış olması da cabası. Müzikal tadı da ayrı güzeldir filmin ve şarkılar da kulakların pasını siler.

Yalnız bu filmle Gora arasında benzerlikler görürüm hep, dikkat ettiniz mi? Fabrikanın içindeki bazı odalar, Gora'daki odaları anımsatır bana. Sonra o cüceler, ışınlanma vs... Yanınıza mutlaka çikolata alarak izlemeniz önerilir.
EnaksiS : Değişik bir film. Gerçi bu aralar J. Depp için moda oldu böyle filmler çekmek ama izlerken sıkılmadığım bir filmdi. Tamamiyle fantastik bir dünya ve fakir çocuğun muhteşemleşeb hayatı.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1233[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL