Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nuh: Büyük Tufan (2014) Noah TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Darren Aronofsky

Senaryo: Darren Aronofsky , Ari Handel

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Dram

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 03 Nisan 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Iceland

Bütçe: $125,000,000 / Hasılat: $362,637,473



[hakkinda]Noah, İncil’de geçen Nuh’un Gemisi hikayesinin uyarlamasıdır. İnsanların işlediği günahlarla harap edilen bir dünyada, Nuh’a ilahi bir görev verilir: dünyayı yok edecek olan Büyük Tufan’dan önce insanlığı kurtaracak bir gemi inşa etmek.

Filmin senaryosunu Darren Aronofsky ile Ari Handel yazdı, senaryosunu Oscar adaylığı bulunan senarist John Logan düzenledi. Başrol ve Nuh rolünde ise Akademi Ödüllü oyuncu Russell Crowe bulunuyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Akenatons : Bu filme harcanan paranın Gravitiy'den 25 milyon USD fazla olması mı, filmdeki oyuncuların üst düzey tekstil kıyafetleri giyiyor olması mı (filmin sonlarında Jennifer Connelly toprağı ekerken göründüğünde bildiğiniz streç pantolon ve lumberjack bot giyiyor), aşırı sırıtan ve başarısız efektler mi, yoksa konteynır bozması gemi modellemesi mi beni bu filmden soğuttu...

Sanırım hepsi.
echo : Ya ne millettirki Osmanlıyı Muhteşem Yüzyıl'dan, Nuh'u bu filmden öğrenmeye çalışır. Kardeşim film bu film. Adamlar para kazanma derdinde. Tarihi belgesel çekmiyorlar. Görsellik, kurgu, senaryo bilmemne iyiyse iyidir kötüyse kötüdür. Gerçekliğini sorgulamaya gerek yok. Ha gerçeği merak edenler D&R veya kitapyurdundaki kaynaklardan araştırmalara başlayabilirler.
batt27batt : Dini hikayelerin filmlerde kullanılmasına karşıyım fakat kestirip atmadan izlediğinizde oyunculuk ve kurgunun sağlam olduğunu göreceksiniz. Nitekim görsel efektler aldı başını gidiyor, sıkılmadan izlenebiliyor ve çevreye karşı sorgulayıcı mesajlar veriyor. Eğer bu tip film yapacaksanız, bu tip kadroyla çalışmalısınız.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1231[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL