Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sucker Punch (2011) TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Zack Snyder

Senaryo: Zack Snyder , Steve Shibuya

Ülke: ABD, Kanada

Tür: Aksiyon , Macera , Fantastik

IMDB Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 15 Nisan 2011 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Almanca

Çekim Yeri: British Columbia, Canada

Bütçe: $82,000,000 / Hasılat: $89,803,288

Nam-ı Diğer: Sucker Punch: The IMAX Experience



[hakkinda]Gözlerini kapat. Zihnini aç. Hazırlıksız yakalanacaksın...

"Sucker Punch" genç bir kızın karanlık gerçeklerden kaçıp, hayal dünyasında özgürleşmesinin destansı hikâyesini anlatan fantastik bir aksiyon filmi. Zaman ve mekân sınırlaması olmadan, zihninin derinliklerinde her yere gidebilir, İnanılmaz maceralar yaşayarak, hayal ile gerçek arasındaki çizgiyi yok edebilir.
Kendi isteği dışında bir yere kitlendi, ama Babydoll (Emily Browning) hayatta kalma isteğini kaybetmedi. Özgürlüğü için savaşmaya kararlı bir şekilde, dört kızı -Dobra Rocket (Jena Malone), Şehirli Blondie (Vanessa Hudgens), Şiddetle Sadık Amber (Jamie Chung) ve İsteksiz Sweet Pea (Abbie Cornish)- birleşmeye ve kötü kaderlerinden ve onları tutsak tutan Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) ve Kumarbazdan (Jon Hamm) kaçmaya ikna eder. Babydoll başta olmak üzere, kızlar kendilerini samurai savaşçılarından yılanlara kadar, sınırları olmayan fantastik bir savaşta bulurlar. Hayatta kalabilmek için nelerden vazgeçeceklerine karar vermek zorundalardır. Ama bir büyücünün yardımıyla, inanılmaz yolculuğun sonunda başarılı olurlarsa özgür olacaklardır... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

forestgump03 : Fantastik filme saçma diye yorum yapanlar olmuş tebriklerimi sunuyorum. İçerisinde verilen mesajları anlayıp izlemek başkaydı. İzlenebilir bir film. En azından dikkat çekmek için saçma sapan yerlerde sevişme sahnesi koyan filmler gibi olmayıp bu kadar kızın içinde tek bir sevişme sahnesi koymamalarını kutluyorum.
serkanekin : Genel yorumların aksine ben filmi beğendim. Görsel efektleri büyüleyiciydi. Konu aramak gereksiz bu filmde. Çünkü depresif bir kızın bilinçaltı uyarlanmış sinemaya. Biz bile arasıra çok saçma sapan şeyler hayal edebiliyoruz.
reDragon : EEE sen parmak kadar çocuğu hafife alırsan ( babydoll ümüz ) yakar yıkar ortalığı. NE DEMİŞLER "KÜÇÜK KUŞUN AĞZI BÜYÜK OLURMUŞ" görsellik olarak dehşet güzel başka bişi aramayın.Altyazıya da gerek yok.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=1228[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL