Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Purge (2013) - Arınma Gecesi - TÜRKÇE DUBLAJ - BRRip - Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: James DeMonaco

Senaryo: James DeMonaco

Ülke: ABD, Fransa

Tür: Korku , Bilim-Kurgu , Gerilim

IMDB Puanı: 5.6

Vizyon Tarihi: 13 Eylül 2013 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Chatsworth, Los Angeles, California, USA

Bütçe: $3,000,000 / Hasılat: $64,423,650

Nam-ı Diğer: Vigilandia



[hakkinda]Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir.

Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barındırmaktadır. Bu soruna çözüm olabilecek son çare ise son derece ilginçtir.
Bir suç işlendikten sonraki 12 saat boyunca suçlu ne yakalanacak ne de cezalandırılacaktır. Polise başvurulmayacak, hastanelerden de yardım istenmeyecektir. Bu 12 saat boyunca suçlular, bir şekilde suçtan etkilenen insanlar ya da sıradan vatandaşlar tarafından cezalandırılacaktır. James ve Mary o geceyi tamamen güvenlikli evlerinde geçirmeyi planlarken, merhamet dolu kızları sokakta savunmasız bir adamı eve alır ve ailenin başına çok büyük bela açar... İşler içinden çıkılmaz bir hal alacaktır... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kaanressam23 : Film senaryo olarak ilginç ama, her yönden; acemi oyunculuk, giriş- gelişme -sonuç, yani sizin anlayacağınız her anlamda ayakları yere sağlam basmayan bir yapım olmuş.
yguzey : Çocukların kötü oyunculuklarını fazla dikkate almazsanız ve birkaç mantık hatası hariç orjinal bir konu ve bir şekilde kendini izleten bir film
KiRa-X : Afişe bakarak standart aksiyon filmlerinden sanmıştım ama filmi seyrettikten sonra bu afişin gitmediğini anladım kesinlikle filme.
Konu olarak kesinlikle yaratıcı bir fikre sahip olan filmimiz işleniş olarak vasat bir seyir izlemiş ama genel itibari ile izlenebilir bir film kesinlikle.
Film sizi de ; "arınma günü ülkemizde olsa ne olur acaba?" veya "acaba kimden başlardım?" tarzında düşüncelere sürüklüyorsa istenilene ulaşılmıştır.

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1031[/upto4]
[fichi4]https://1fichier.com/?15e9pe7q4q[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL